Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Pleisterwerken - Zoek hier uw stukadoor

De geschikte stukadoor uit uw regio vinden voor uw pleisterwerken? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goed stukadoorsbedrijf uit uw buurt. Wij hebben meerdere aangesloten stukadoors die gespecialiseerd zijn in professionele bezettingswerken.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Bezettingswerken

Hoe een plakker te werk gaat, is ondermeer afhankelijk van of het bij uw woning of pand om nieuwbouw dan wel om renovatie gaat. Bij nieuwbouw kan een stukadoor zowel de onderlaag als de afwerking van de muren en plafonds voor u verzorgen. De gladheid van een muur is hierbij van belang, zodat een binnenmuur gereed is om te worden behangen of gesausd. U kunt vooraf met uw stukadoor bespreken wat u precies wilt doen, zodat er van tevoren door uw stukadoor een duidelijke planning kan worden gemaakt. De keuze is daarbij altijd aan u.

Binnen- of buitenbezetting

Uw stukadoor zal allereerst een goed beeld willen krijgen van uw situatie. Hiervoor zal hij vooraf opmetingen doen om nadien een goede indeling te kunnen maken en uiteraard zodat hij weet hoeveel materialen er moeten voorzien worden. Voor buitengevels worden er bovendien andere eisen gesteld aan de benodigde materialen.

Werkwijze bepleisteren

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zullen er verschillende stappen voor de bezettingswerken uitgevoerd moeten worden: het voorbehandelen van de ondergrond, pleistermateriaal aanmaken, gipsgeleiders en/of hoekprofielen plaatsen op de muren, pleister aanbrengen op de muur, afreien van overtollig materiaal, opschuren van de muur, glad afwerken, etc. Dit bespreekt u natuurlijk in overleg met uw stukadoorsbedrijf.

Uitvoering bezettingswerken

Afhankelijk van de omvang van de bezettingswerken in uw woning, kunt u in overleg met uw plakker besluiten om de bezettingswerken in verschillende fasen uit te laten voeren, indien u dit wenst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst de binnenmuren te laten stucen, en de buitenmuren op een later tijdstip te laten bepleisteren en af te laten werken.

De meest geschikte stukadoor uit uw regio vinden voor bezettingswerken.

Het zoeken van het meest geschikte stukadoorsbedrijf kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goed stukadoorsbedrijf vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een stukadoorsbedrijf waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste plakker te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele plakkers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste plakkers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost binnenbepleistering?

Dat is een hele goede vraag natuurlijk. Binnenpleistering gaat bij vrijwel iedere woning om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Het zal o.a. afhangen van de grootte van uw woning.

Ruim geschat ligt het uurtarief van een plakker tussen de 35 euro tot 45 euro per uur. Natuurlijk moet er ook nog materiaal en verplaatsingskosten gerekend worden. Het huidige materiaal en de staat van uw binnen- en / of buitenmuren zal uiteraard ook van invloed zijn op de prijs die uw plakker u zal aanrekenen.

Doch zullen de meeste plakkers werken met een prijs per m2. Afhankelijk van het soort pleister kan dit variëren van ongeveer 6 euro tot 100 per m2. Hieronder een kort overzicht met richtprijzen:


Soort pleisterwerk Richtprijzen
Spuitpleister Tussen 6 & 12 euro per vierkante meter
Behangklaar Tussen 9 & 16 euro per vierkante meter
Sausklaar Tussen 10 & 24 euro per vierkante meter
Schuurwerk Tussen 15 & 27 euro per vierkante meter
Raapwerk Tussen 16 & 31 euro per vierkante meter
Sierpleister Tussen 13 & 24 euro per vierkante meter
Cementeren Tussen 19 & 81 euro per vierkante meter
Betonstuc Tussen 25 & 100 euro per vierkante meter
Offertes vergelijken loont altijd de moeite omdat u hiermee aanzienlijk kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

interieurinrichting, gordijnen, huis renovatie, schrijnwerken, interieurbouw, kasten op maat, meubelmaker, trappen, keukenrenovatie, architect, binnenhuisarchitect, aanbouw, ruwbouw, afbraakwerken, badkamer renovatie, gyproc plaatsen, renovatie, behangwerken, gevel kaleien, parketteur, laminaat leggen, gyproc plafond, systeemplafondsvloer leggen, dak isoleren, muren isoleren, boren in beton, binnendeuren, ramen en deuren, vliegenramen, ...

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

104