Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Badkamer renovatie

Eindelijk die badkamer renovatie plannen? Is uw badkamer toe aan een nieuwe kleur, nieuwe tegels, meubelen of sanitair? Dan is een badkamerrenovatie de oplossing! Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een kapotte douche, een lekkende badkuip of een muur vol schreeuwerige tegels.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Kleine, grote, budgetvriendelijke of luxe badkamer renovatie?

Van kleine badkamers tot grote badkamers, van een  budgetvriendelijke badkamerrenovatie tot luxe badkamer renovatie, van kleedkamers & doucheruimtes in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden:

een goede badkamerspecialist begeleid u van A tot Z en voert alle werken (sanitair, elektriciteit, bezettingswerken, betegelen, schilderen, ...) zelf uit waardoor u slechts met 1 aannemer moet werken. 

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit de regio. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in renoveren van badkamers. Op basis van uw wensen kunnen zij samen met u een geheel nieuwe badkamer voor u realiseren, of een gedeeltelijke verbouwing om uw huidige badkamer zo aangenaam mogelijk te maken!

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor uw badkamerrenovatie.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een badkamerspecialist kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een aannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste badkamerspecialist te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste badkamerspecialisten uit de eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor het renoveren van uw badkamer.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke badkamerspecialist het beste bij u past.


FAQshoulhide

Tover uw badkamer om tot een parel

Een badkamer wordt dagelijks intensief gebruikt en is het meest aan vochtige omstandigheden blootgesteld. Na verloop van tijd zullen er dan ook verkleuringen optreden van tegels en voegen, en zullen de kleuren niet langer tot de verbeelding spreken. Doorheen de jaren zijn er ook nieuwe vaak nieuwe trends waardoor de huidige 'look & feel' van uw interieur er nogal 'oud' en 'ongezellig' uitziet. Tijd om daar verandering in te brengen.

Badkamer renoveren

Alles vervangen, inclusief sanitaire voorzieningen, is een groot werk. Een aannemer kan u daarbij adviseren voor wat betreft de indeling, kleurkeuze, keuze qua tegels voor wanden en vloer, alsmede of u een badkuip en/of douche kan plaatsen. Op basis van de afmetingen en uw wensen en voorkeuren kan er een plan worden opgesteld.

Gedeeltelijk renoveren

Mocht u geen budget hebben voor een geheel nieuwe verbouwing, dan kunt u uiteraard overwegen slecht een gedeeltelijke verbouwing uit te voeren, door bijvoorbeeld alleen uw muren en/of vloer opnieuw te laten betegelen of schilderen en eventueel nieuwe (inbouw)verlichting te laten plaatsen. Afhankelijk van uw budget kunt u met de aannemer bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost een badkamer verbouwen?

De kosten kunnen enorm uiteenlopen. Dit begint al bij de sanitaire voorzieningen, die verkrijgbaar zijn in vele soorten, merken en maatvoeringen. Daarnaast zal de materiaalkeuze voor vloer- wand- en plafondafwerking, en in hoeverre leidingen dienen te worden verlegd, voor een belangrijk deel bepalen hoe hoog de totale kosten zullen uitvallen.

Sommige specialisten maken eventueel ook een 3D tekening, maar ook dit zal een invloed hebben op de totale kostprijs. Het gaat vrijwel altijd om maatwerk en dus kunnen we u daarom enkel gemiddelde prijzen meegeven.

Een 'kleine' badkamer renoveren of plaatsen kost gemiddeld €6.000. De prijs voor bv. enkel een nieuwe inloopdouche te installeren ligt natuurlijk lager.

De prijs van een gemiddelde verbouwing ligt rond €7.500 à €15.000. Een totale verbouwing ligt gemiddeld tussen €10.000 en €25.000. Uiteraard afhankelijk van de oppervlakte, de nodige werken en materiaalkeuze.

Er zijn uiteraard verschillende bedrijven actief in deze branche. Vergelijk zeker prijzen omdat u dit aardig wat geld kan besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige verbouw- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

Bij Vakmangids kan u o.a. terecht voor:

verwarming, verwarmingsketels, kachels, haarden, vloerverwarming, schoorsteenvegen, betonboringen, ontstoppingsdienst, rioleringswerken, putten plaatsen, waterlek opsporen, vochtbestrijding, loodgieter,  ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste loodgieter, vakman of aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30