fbpx

Afbraakwerken

U bent hier: Vakmangids > Afbraakwerken

AFBRAAKWERKEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE AFBRAAKWERKEN

Welke afbraakwerken moeten er uitgevoerd worden?*

Meerdere selecties mogelijk.

Moet het afval afgevoerd worden?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Afbraakwerken

U gaat bouwen of verbouwen? Om uw bouw of renovatie te starten moet u beginnen met afbraakwerken? Alles met de grond gelijk maken of enkel kleine afbraak- en sloopwerken uitvoeren?

Wij hebben tal van aangesloten sloopaannemers die u met plezier helpen met grote en kleine afbraakwerken. U moet enkel het invulformulier invullen en onze sloopaannemers zullen u contacteren.

Kleine afbraakwerken

 • Afbraak van badkamers, vloeren, keukens, trappen, garages, leidingen, radiatoren, pleisterwerk, gyproc, binnenmuren, buitenmuren, …
 • Verwijderen regenwaterputten, mazouttanks, septische putten, ...
 • Afbraak van tuinconstructies zoals tuinhuizen, carports, poolhouse, overkappingen, …
 • Afbraak van bijgebouwen & aanbouw
 • Afbraak van verhardingen zoals terrassen, opritten, parkings,…
 • Afbraak van liften
 • Rooien van bomen & uitgraven wortels
 • Terreinen ophogen of afgraven
 • verwijderen van achterbouw
 • verwijderen van dak
 • strippen van gevel
 • ...

Grote afbraakwerken

 • Afbraak van woningen en rijhuizen
 • Afbraak van appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen
 • afbraak van metaalconstructies
 • afbraak van zware beton, zoals bunkers, kaaimuren ,...
 • slopen van funderingen / betonverharding
 • ...

Containerverhuur

Ook al gedacht aan containerverhuur voor uw sloopwerken? Als de sloopwerken beperkt zijn dan kan u al het afval misschien zelf nog vervoeren naar het containerpark bij u in de buurt of naar een afvalverwerkingsbedrijf in de regio, maar meestal is er zodanig veel afval en steenpuin dan dit niet mogelijk is. U kan dan puinzakken of een afvalcontainer huren. Deze zakken of containers worden bij u geleverd en terug opgehaald.

Containerverhuur is dus meestal geen overbodige luxe.

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor sloopwerken.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste sloopaannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met afbraakbedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kosten sloopwerken?

Dat is uiteraard afhankelijk van wat u wilt laten slopen of uitbreken. 

Het slopen van een bestaande woning, incl. funderingen eruit (grote sloopwerken) kost doorgaans iets van +- €45 tot €60 per vierkante meter. Als we even rekenen aan €60/m2 voor een woning van 150m2, dan komt u op €9000. Met dergelijke bedragen dient u dus rekening te houden.

Voor kleine sloopwerken gelden meestal andere tarieven. De kleinste werken hebben kosten doorgaans tussen €10 en €35 per vierkante meter. Een vloer afbreken zal dus beduidend minder kosten dan het afbreken van een gebouw.

Daarbij moet u ook nog rekening houden dat uw afval moet afgevoerd worden naar een afvalverwerkingsbedrijf. Deze kosten zullen u uiteraard ook aangerekend worden. De beste oplossing daarvoor is huren van een container. De prijzen hiervoor kunnen variëren van ongeveer €100 tot €350, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat u afbreekt.

Offertes vergelijken loont altijd de moeite. U kan er namelijk aanzienlijk mee besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids o.a. terecht voor: 

renovatiewerken, totaalrenovatie, schilderwerken, kluswerken, betonwerken, laswerken, dakwerken, gevelrenovatie, metselwerken, grondwerken, tuinwerken, dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, ramen en deuren, gyprocwerken, pleisterwerken, schrijnwerken, elektriciteitswerken, vloer- en tegelwerken, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN