Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Afbraakwerken

U gaat bouwen of verbouwen? Om uw bouw of renovatie te starten moet u beginnen met afbraakwerken? Alles met de grond gelijk maken of enkel kleine afbraak- en sloopwerken uitvoeren? Wij hebben tal van aangesloten sloopaannemers die u met plezier helpen met grote en kleine afbraakwerken. U moet enkel het invulformulier invullen en onze sloopaannemers zullen u contacteren.
Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Kleine afbraakwerken

 • Afbraak van badkamers, vloeren, keukens, trappen, garages, leidingen, radiatoren, pleisterwerk, gyproc, binnenmuren, buitenmuren, …
 • Verwijderen regenwaterputten, mazouttanks, septische putten, ...
 • Afbraak van tuinconstructies zoals tuinhuizen, carports, poolhouse, overkappingen, …
 • Afbraak van bijgebouwen & aanbouw
 • Afbraak van verhardingen zoals terrassen, opritten, parkings,…
 • Afbraak van liften
 • Rooien van bomen & uitgraven wortels
 • Terreinen ophogen of afgraven
 • verwijderen van achterbouw
 • verwijderen van dak
 • strippen van gevel
 • ...

Grote afbraakwerken

 • Afbraak van woningen en rijhuizen
 • Afbraak van appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen
 • afbraak van metaalconstructies
 • afbraak van zware beton, zoals bunkers, kaaimuren ,...
 • slopen van funderingen / betonverharding
 • ...

Containerverhuur

Ook al gedacht aan containerverhuur voor uw sloopwerken? Als de sloopwerken beperkt zijn dan kan u al het afval misschien zelf nog vervoeren naar het containerpark bij u in de buurt of naar een afvalverwerkingsbedrijf in de regio, maar meestal is er zodanig veel afval en steenpuin dan dit niet mogelijk is. U kan dan puinzakken of een afvalcontainer huren. Deze zakken of containers worden bij u geleverd en terug opgehaald. Containerverhuur is dus meestal geen overbodige luxe.

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor sloopwerken.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u. Om de juiste sloopaannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen. Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met afbraakbedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice. ② Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen. ③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio. ④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat kosten sloopwerken?

Dat is uiteraard afhankelijk van wat u wilt laten slopen of uitbreken. Het slopen van een bestaande woning, incl. funderingen eruit (grote sloopwerken) kost doorgaans iets van +- €45 tot €60 per vierkante meter. Als we even rekenen aan €60/m2 voor een woning van 150m2, dan komt u op €9000. Met dergelijke bedragen dient u dus rekening te houden. Voor kleine sloopwerken gelden meestal andere tarieven. De kleinste werken hebben kosten doorgaans tussen €10 en €35 per vierkante meter. Een vloer afbreken zal dus beduidend minder kosten dan het afbreken van een gebouw. Daarbij moet u ook nog rekening houden dat uw afval moet afgevoerd worden naar een afvalverwerkingsbedrijf. Deze kosten zullen u uiteraard ook aangerekend worden. De beste oplossing daarvoor is huren van een container. De prijzen hiervoor kunnen variëren van ongeveer €100 tot €350, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat u afbreekt. Offertes vergelijken loont altijd de moeite. U kan er namelijk aanzienlijk mee besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids o.a. terecht voor: renovatiewerken, totaalrenovatie, schilderwerken, kluswerken, betonwerken, laswerken, dakwerken, gevelrenovatie, metselwerken, grondwerken, tuinwerken, dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, ramen en deuren, gyprocwerken, pleisterwerken, schrijnwerken, elektriciteitswerken, vloer- en tegelwerken, ... Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden. OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

  Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

   Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.
  • 40%

   Tot 40% besparen door te vergelijken.

  Overzicht van de beste bedrijven

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 afbraakbedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen sloopaannemers uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar afbraakaannemers bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

  37