Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Schrijnwerken? Vind hier uw schrijnwerker.

Schrijnwerken op maat? Indien u geen standaard meubel of kast uit de winkel wilt, maar meubels, kasten of andere houtbewerking op maat wilt laten uitvoeren, kunt u best de diensten van een schrijnwerker of houtbewerker inschakelen. Ook voor buitenschrijnwerk zoals een carport, terrasoverkapping, pergola, tuinhuis of dakconstructie kan u een beroep doen op een schrijnwerker.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Schrijnwerken op maat.

Ramen en deuren

De voordeur is het eerste wat uw gasten zien als ze bij u thuis langskomen. Met een mooie, stijlvolle voordeur kunt u dan ook indruk maken, en het geeft uw woning een aantrekkelijk aanzien. Daarnaast biedt een degelijke voordeur met goed hang- en sluitwerk u een goede beveiliging tegen inbraak. Verder kan een schrijnwerker ook de houten kozijnen voor uw ramen op maat maken, waardoor uw ramen een robuust en degelijk aanzien krijgen.

Meubels en kasten op maat

Bent u eigenlijk uitgekeken op de standaard meubels, die de grote woonketens u aanbieden, en wilt u liever een speciale kast of meubel op maat laten maken, dan bent u bij een houtbewerker aan het juiste adres! Ook als u een kastje wenst dat precies in een bepaalde uitsparing past, kan uw houtbewerker daar een oplossing voor bieden. Aan de hand van uw persoonlijke wensen qua kleur en houtsoort kan men een ontwerp voor u uitwerken, dat praktisch en modieus is. 

Sierlijsten en gevelbekleding

Een houtbewerker is een ware ambachstman voor wat betreft de bewerking van hout, en kan allerhande vormen uit hout maken. Indien u graag sierlijsten of houten gevelbekleding aan uw buitengevel wenst, dan kan dit op maat voor u worden gemaakt aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

Overig binnen- en buitenschrijnwerk

Behalve wat we hier allemaal besproken hebben, zijn er nog veel meer mogelijkheden op vlak van binnen- buitenschrijnwerk:

 • Trappen op maat
 • Keukenrenovatie
 • Dressing of inloopkast
 • Wandkasten
 • TV-meubelen
 • Omkasten met MDF
 • Parket of laminaat leggen
 • Parket schuren of herstellen
 • Houten terras aanleggen
 • Carport op maat maken
 • Terrasoverkapping of pergola
 • Aanbouw (houtsketelbouw)
 • Tuinhuis of poolhouse
 • Woonunits
 • Dakconstructies 
 • ...

De meest geschikte schrijnwerker uit uw regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte schrijnwerker kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een vakman kiezen. U wilt een goed aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met het beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost schrijnwerk?

De prijs van schrijnwerk kan sterk uiteenlopen, van relatief kleine klussen als het maken van een houten vloer, tot en met het vervaardigen van houten meubilair op maat of buitenschrijnwerk zoals een terrasoverkapping of carport op maat. Aangezien het om maatwerk gaat, kunnen we dus geen standaard prijzen meegeven. Het uurtarief  ligt ongeveer tussen de 40 euro en 60 euro. Daar dient u nog kosten voor materialen, hulpmiddelen en voorrijkosten bij te rekenen.

Soms werkt men ook met een vaste prijs voor de opdracht i.p.v. met een uurtarief.

Prijzen vergelijken is dus aangeraden, aangezien u hiermee flink kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

totaalrenovatie huis, aannemer renovatiewerken, interieurbouw, kasten op maat, meubelen op maat, trap op maat, keuken renovatie, architect, interieurarchitect, aanbouwafbraakwerken, badkamerrenovatie, gyproc plaatsen, stukadoor, schilder, parket renovatie, laminaat leggen, gyproc plafond, systeemplafondtegelwerken, dakisolatie, muurisolatie, betonboringen, vloerisolatie, verandabouw, glaswerken, ...

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om het juiste bedrijf te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat aannemers gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

108