Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Over Vakmangids

Welkom bij Vakmangids, Uw Gids in de Wereld van Bouwen en Verbouwen

Bij Vakmangids begrijpen we dat het vinden van de juiste vakman voor uw bouw- of verbouwproject een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijke service waarbij u gemakkelijk aannemers kunt zoeken en vergelijken.

We hebben jarenlange ervaring in zowel de marketingwereld als de bouwsector.

Onze gratis offerteservice helpt u snel de beste prijs te vinden door u in contact te brengen met maximaal drie verschillende professionale aannemers uit uw regio.

Of het nu gaat om kleine verbouwingen, grote renovatiewerken, of onderhoud van woningen en tuinen, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.

Ik wil graag een offergte aanvragen!

Inhoud en Content Verificatie

Alle inhoud en content op deze website is geschreven en zorgvuldig geverifieerd door het team van Vakmangids.

We zetten ons in voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in alle informatie die wij verstrekken, zodat u verzekerd bent van de meest actuele en relevante gegevens voor uw bouw- en verbouwbehoeften.

Mobiele Applicatie

Om uw ervaring nog verder te verbeteren, biedt Vakmangids een handige mobiele applicatie.

Deze app maakt het leven van zowel aanvragers als aannemers gemakkelijker, door een naadloze communicatie en beheer van offerteaanvragen mogelijk te maken.

Uw Voordeel

Bij Vakmangids krijgt u niet alleen toegang tot een breed scala aan vakmannen, maar garanderen we dat elke vakman die reageert op uw aanvraag, ook daadwerkelijk actief is in uw regio. Bovendien blijft u in controle, want deze service is vrijblijvend.

Onze Commitment

Onze service is volledig gratis voor de aanvrager. We vragen wel alleen een aanvraag te plaatsen als u serieuze interesse heeft, want we vragen natuurlijk aan onze aannemers hun tijd te besteden aan het volledig beantwoorden van uw vragen en het bieden van nauwkeurige offertes.

Het succes van het project staan daarbij centraal.

Voor Aannemers

Vakmangids biedt aannemers een unieke kans om zichtbaar te zijn voor klanten in heel België. Met meer dan 2500 aangesloten vakmannen in meer dan 100 vakgebieden, van tuinwerken tot volledige woningrenovaties, verbinden we professionals met potentiële klanten.

Ons platform is de ideale plek voor vakmannen om hun diensten aan te bieden en nieuwe projecten te vinden.

Meld uw bedrijf aan en ontvang 15 euro gratis credits!

Om het leven voor u makkelijker te maken werken we daarom ook met een mobiele applicatie en WhatsApp integratie, waardoor je snel kan reageren zonder achter je computer of laptop te moeten zitten.

Dit zorgt voor een efficiëntere communicatie en een vlotter projectverloop.

Onze Missie

Onze missie bij Vakmangids is om de brug te slaan tussen particulieren en bedrijven in de bouwsector.

We streven ernaar om het proces van het vinden van de juiste vakman zo eenvoudig, snel en aangenaam mogelijk te maken. Of u nu een bouwer of verbouwer bent, Vakmangids is hier om u te helpen uw droomproject te realiseren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en te ondersteunen bij uw bouw- en verbouwbehoeften.