Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Raamdecoratie aan huis

Gordijnen op maat laten maken? Wilt u uw bestaande raambekleding vervangen? Onze specialisten in raamdecoratie komen bij u aan huis om de meest geschikte gordijnen voor uw interieur voor te stellen. Zulke service is gratis en vrijblijvend. Het grootste voordeel is dat u 100% zeker bent van een juiste opmeting.

Wij hebben tal van gordijnen adviseurs uit uw regio tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het aanmeten en installeren van raamdecoratie en gordijnen volgens uw specifieke wensen.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Gordijnen op maat

Op maat gemaakt

Gordijnen of lamellen die net te kort, te lang, te breed of smal blijken te zijn na het ophangen, ogen toch niet zoals u in gedachten had. In het geval u voor het eerst lamellen of jaloezieën wilt plaatsen, die passend binnen het raamkozijn moeten vallen of er juist net overheen, kan de hulp van een raamdecoratie adviseur aan huis ervoor zorgen dat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat op maat!

Soorten raamdecoratie

Er zijn veel typen raamdecoratie. De meest voorkomende en traditionele zijn gordijnen, maar daarnaast worden lamellen (verticaal) of jaloezieën (horizontaal) veel verkocht. Verder zijn er nog rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, glasgordijnen, American stores en plisségordijnen. Afhankelijk van het soort raam dat u wilt decoreren, kunnen bepaalde soorten meer of minder geschikt zijn. Voor een dakraam zal bijvoorbeeld een rolgordijn meestal de beste optie zijn.

Voordelen van raamdecoratie aan huis

Om te beginnen bent u uit de drukte en stress die mensen in winkels wel eens kunnen ervaren. Uw adviseur kan u perfect vertellen wat wel en niet mogelijk is voor uw woning. U moet hier zelf niet over zitten twijfelen of nadenken. Uw interieuradviseur heeft een uitgebreid stoffen- en kleurenpallet mee zodat er niets aan het toeval overgelaten zal worden.

Bovendien wordt er gewerkt met eigen monteurs. Als u dus zelf geen klusser bent, dan kunt u uw gordijnen voordelig laten plaatsen.

De meest geschikte specialist uit uw regio vinden voor raamdecoratie.

Het zoeken van de meest specialist kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een interieuradviseur kiezen. U wilt een goede adviseur vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en meedenken met u.

Om de juiste adviseur te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele specialisten te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met specialisten uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 adviseurs uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk adviseur het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat is de kostprijs?

De service aan huis is gratis en vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal de levering en eventuele montage plaatsvinden conform de afspraken.

Er zijn geen standaard prijzen die we u kunnen meegeven omdat het gaat om maatwerk. Het hangt natuurlijk af van de stof die u kiest, de grootte van uw ramen en het aantal ramen. De prijs kan op die manier variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel daarom zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

interieuradvies, winkelinrichting, interieurarchitect, architect, totaalrenovatie, huis bouwen, houten huis, tuinontwerp, schrijnwerken, interieurbouw, kasten op maat, meubelen op maat, traprenovatie, keukenrenovatie, renovatiewerken, ...

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste specialist te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen adviseurs uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar interieurspecialisten bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde vakmensen u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

96