fbpx

Meubelmaker - Meubelen op maat

U bent hier: Vakmangids > Meubelmaker

MEUBELMAKER: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE MEUBELMAKER

Waarvoor heeft u een meubelmaker nodig?*

Meerdere selecties mogelijk.

Type bebouwing?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Meubelen op maat. Vind hier uw meubelmaker.

Interesse in meubelen op maat? Bent u eigenlijk wel uitgekeken op de standaard meubels, die de grote woonketens u aanbieden, en wilt u liever een speciale stoel, bureau, zwevend tv meubel, salontafel of bed op maat laten maken? Dan bent u bij een meubelmaker aan het juiste adres! Een meubelmaker is een ambachtsman die gespecialiseerd is in houtbewerking. Aan de hand van uw persoonlijke wensen qua kleur en materiaal kan uw meubelmaker een ontwerp voor u uitwerken, dat praktisch en modieus is. 

Enkele mogelijkheden van meubels op maat:

  • zwevend tv meubel
  • tv kast
  • buffetkast
  • salontafel
  • eettafel
  • stoelen
  • dressoir
  • bureau
  • wandmeubels
  • ...

Kwalitatief maatwerk

Van inbouwkasten of vaste zithoek, tot losse meubels, alles is mogelijk. In tegenstelling tot massaal geproduceerde meubels, zal een handgemaakte tafel of stoel echt karakter toevoegen aan uw woning, en de rest van uw interieur doen opleven.

Het laten maken van meubels op maat heeft als grote voordeel dat u zelf de afmetingen kunt bepalen en niet afhankelijk bent van het vaak gestandaardiseerde meubilair in grote woonketens.

Werkwijze

Alles begint met een afspraak bij uw thuis. Een meubelmaker bespreekt samen met u uw wensen en voorkeuren voor materiaal. Vervolgens zal hij ook de nodige opmetingen doen om uw prijsofferte op maat te kunnen geven. Als u akkoord gaat, zal hij starten met het vervaardigen van uw meubelen.

Hout, MDF, glas, ...

Bij meubelen deken we natuurlijk meteen aan hout. De meeste meubels zullen ook uit hout vervaardigd worden, maar staal is bv. een alternatief materiaal. Denk maar aan wandkasten, tv meubels, zwevende meubels, bedden, stoelen, tafels, trapleuningen, deuren, ...

Het frame kan perfect in staal gemaakt worden en de afwerking kan dan gedaan worden met andere materialen zoals bv. hout, MDF, glas, ...

De meest geschikte vakman uit uw regio vinden voor meubels op maat.

Het zoeken van de meest geschikte schrijnwerker kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een vakman kiezen. U wilt een goede schrijnwerker vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een ambachtsman waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele schrijnwerkers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met het beste vakmannen uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke vakman het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze vakmannen?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kosten meubilair op maat?

Dat is een goede vraag natuurlijk. Dit hangt er uiteraard geheel vanaf wat voor soort meubelen u laat maken, de gebruikte materialen en de afmetingen ervan. Ruim geschat ligt het uurtarief van een schrijnwerker ongeveer tussen 40 en 60 euro per uur. Daar dient u nog kosten voor benodigde materialen bij te rekenen.

Echter zal een schrijnwerker vaak een vaste prijs afspreken i.p.v. een uurtarief te hanteren. Dat is ook makkelijker voor u als klant omdat u dan op voorhand weet wat u zal moeten betalen.

Offertes vergelijken loont altijd de moeite omdat u hiermee aanzienlijk kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

schrijnwerken, interieurbouw, kasten op maat, trap bekleden, keuken kopen, renovatie badkamer, gyproc plaatsen, renovatie, behangen, parket renovatie, laminaat leggen, spanplafond, systeemplafondsvloer leggen, binnendeuren, ramen en deuren, vliegenramen, glaswerkenverandabouwer, sectionale poortenveranda renovatiezonneschermenscreensrolluiken, ...

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN