fbpx

Kaleien

U bent hier: Vakmangids > Kaleien

KALEIEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE GEVEL KALEIEN

Welke gevel(s) wilt u laten kaleien?*

Wat is de oppervlakte?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Wat is kaleien?

Kaleien is in feite een schildertechniek (kalkverven) waarbij er een laag kalkpleister met borstel op de metselwerken (of muren) wordt aangebracht. Bovenop deze kalklaag kan kalkverf worden aangebracht die de kleur van uw gevel zal bepalen. Dit zorgt voor mooier uitzicht en een betere bescherming tegen weer en wind.

gevel kaleien

kaleien

Gevel kaleien

Waarom uw gevel kaleien?

  • Omdat u graag uw gevel & woning een nieuwe uitstraling wilt geven zonder een volledig nieuwe gevelbekleding te laten plaatsen.
  • Verschillende kleuren beschikbaar.
  • Het geeft een authentieke en landelijke uitstraling. Langs de andere kant geeft het moderne nieuwbouwwoningen ook een extra moderne uitstraling.
  • De muur kan ook ademen door de laag kalk/kalei want het is zeer damp-open. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld geen schimmelvorming.
  • De kaleilaag is milieuvriendelijk en duurzaam.
  • Kaleien biedt extra bescherming voor uw woning & gevel.

Waarom u beter niet zelf gaat kaleien?

Bezin eer u begint. Een gevel kaleien is een zeer arbeidsintensieve klus én het vergt wel de nodige kennis & ervaring. Er komt heel veel voorbereiding bij kijken en u moet heel veel materiaal hebben om deze klus te kunnen klaren. Het grootste risico? Eenmaal u een fout hebt gemaakt tijdens het kaleien, dan zal het u veel moeite & extra geld kosten om dit te recht te zetten. 

De meest geschikte aannemer uit uw regio vinden voor het kalkverven van gevels.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer voor kalkverven kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een aannemer waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om het juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kost het?

De prijs zal ongeveer schommelen tussen €25/m² en  €40/m².

Het is dus belangrijk om offertes van aannemers te vergelijken. De ene aannemer zal naargelang zijn ervaring of grootte meer of minder aanrekenen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er subsidies beschikbaar?

Voor bepaalde isolatie- en renovatiewerken kunt u genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

gevelrenovatie, steenstrips, spuitkurk, gevelbepleistering, metselwerken, schilderwerken, voegwerken, zandstralen, gevelreiniging, dakreiniging, dakwerken, dakramen, dakgoten, plat dak isoleren, roofing, dakisolatie, geluidsisolatie, muurisolatie, kelderisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN