fbpx

Vakmangids

Wij zijn specialisten in webdevelopment en online marketing. Combineer dit met onze liefde voor verbouwen en zo is ons concept geboren. Wij zijn de brug tussen particulieren en bedrijven.

info@vakmangids.com

FAQ

Onze service is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is om een geschikte aannemer te vinden.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw offerteaanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen aannemers uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar aannemers bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.Contacteer ons

Heb je vragen over Vakmangids? Laat het ons weten en wij antwoorden u zo snel mogelijk.