Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Betonboringen

Betonboringen of diamantboringen voor particulieren en bedrijven: voor leidingen, inbouwspots, airco, ventilatie, of wilt u een trapgat laten maken, of gewoonweg een aansluiting voor een afzuigkap, die door het beton heen moet?

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Boren in beton

Bij betonboringen is het altijd maatwerk, of het nu van enkele millimeters is tot meer dan een meter. Het is specialistenwerk dat vakkundig en met precisie moet worden uitgevoerd.

Daarom is het zo belangrijk dat u diamantboringen door een ervaren vakman laat uitvoeren. Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit uw buurt die gespecialiseerd is in betonboringen. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in diamantboringen

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor betonboringen.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een aannemer kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een aannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen voor boren in beton.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor diamantboringen.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Gaten boren

Er kunnen verschillende redenen zijn om door een betonnen vloer, plafond of muur te willen boren. U wilt bijvoorbeeld een uitsparing creëren voor een deur of raam, of u wilt een leiding door een plafond heen voeren. Het boren door een cementen of betonnen laag is zeer specialistisch en vakkundig werk, waarbij speciale boren dienen te worden gebruikt

Diamantboren

Om door beton heen te boren wordt meestal diamant gebruikt, aangezien dit vrijwel het hardste materiaal op aarde is. Hierbij komt uiteraard veel warmte vrij en dient daarom deskundig te werk te worden gegaan om vrijkomende stofdeeltjes snel af te voeren en de boor te koelen. Er kan zowel nat als droog worden geboord. Bij droog boren wordt er met behulp van afzuiging geboord op stof en kwartsstof direct op te vangen. Bij nat boren wordt de boor gekoeld door water. Diamant boren is doorgaans veiliger en sneller dan metaalboren.

Elektrische boren

Voor meer precisieboren wordt vaak gebruik gemaakt van kleinere, meer handzame elektrische boren. Deze machines zijn bedoeld voor kleinere boringen, waarbij snelheid minder van belang is.

Luchtboren

Wanneer nauwkeurigheid minder van belang is dan de snelheid van het boren, wordt vaak gebruik gemaakt van boren aangedreven door compressors. Hiermee kan snel een uitsparing in vloer of wand worden geboord.

Hydraulisch boren

Voor boringen waarbij meer kracht is vereist, worden ook wel hydraulische boren gebruikt. Hiermee kan zonder stroom worden geboord, waarmee dit type boor ook kan worden toegepast bij boringen onder water.

Wat kosten boren in beton?

De prijs kan variëren van €20 tot €160 euro per boring, afhankelijk van de grootte en het aantal boringen.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u o.a. terecht voor:

centrale verwarming, verwarmingsketel, kachels, haarden, vloerverwarming, schoorsteenveger, opstijgend vocht bestrijden, ontstoppingsdienst, rioleringswerken, putten plaatsen, lekdetectie, badkamer renovatie, sanitair,  ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken. Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

142