Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Schilder - Professionele schilderwerken

Veel mensen hebben een hekel aan schilderen en gaan niet graag met een pot verf het huis in, laat staan buiten tegen de gevel op de ladder. Om ervoor te zorgen dat uw binnen- en buitenmuren de seizoenen kunnen trotseren, kunt u voor al uw schilderwerken en behangwerken een ervaren schilder aantrekken.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede schilder, behanger of schildersbedrijf uit uw buurt. Wij hebben tal van schilders tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in verven en behangen.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Muren schilderen of behangen

Als u al enkele jaren tegen hetzelfde behang aankijkt in uw woonkamer, en tevens merkt dat de verf op uw raamkozijnen toch alweer wat begint af te bladderen, dan is het de hoogste tijd om verf en behangpapier in huis te halen. Geen idee hoe u dit moet aanpakken, of ziet u het niet zitten? Schakel dan een professionele behanger, schilder of schildersbedrijf in.

Buitenschilderwerken

De raamkozijnen van veel woningen zijn gemaakt van hout en dienen periodiek te worden geschilderd om regen en zonlicht te kunnen weerstaan. Als u het zelf niet ziet zitten om op een ladder te staan, zult u al gauw iemand willen inschakelen om u daarbij te helpen. Laat het dan aan de professionele schilder over, die ervoor zorgt dat de ondergrond goed vetvrij wordt gemaakt en voorbereid op de nieuwe verflaag. Een ervaren schilder weet hoe belangrijk het is voor het eindresultaat om de materialen correct te gebruiken. Behalve raamkozijnen kunt u ook uw gevel laten schilderen om uw woning extra uitstraling te geven van buitenaf.

Binnenschilderwerken

Binnenshuis kunnen vrijwel alle grote oppervlakken worden geschilderd. Uw muren kunt schilderen of behangen. Uw plafond zal logischerwijs altijd geschilderd worden. En zelfs een badkamer kan, mits de juiste waterbestendige verf wordt gebruikt, ook geschilderd worden. Indien gewenst kan uw schilder ook uw meubilair, deuren of trapopgangen verven.

Behangwerken

Zelf behangen? Behangen is alvast geen eenvoudige klus. Zeker als uw muren niet helemaal recht staan en uw behangpapier een leuk motief heeft.

Waarom kiezen voor een ervaren behanger? Een professionele behanger zorgt voor een perfecte afwerking, ongeacht het gebruikte materiaal (gewoon behangpapier, vliesbehang, glasvezelbehang, …). Afhankelijk van het soort behangpapier moet de lijm aangebracht worden op het behangpapier of op de muur. Uiteraard is het ook belangrijk dat de ondergrond de nodige voorbehandeling krijgt. En daarnaast is het gebruik van de juiste lijm ook noodzakelijk voor een mooi eindresultaat.

De meest geschikte behanger, schilder of schildersbedrijf uit uw regio vinden.

Het zoeken van het meest geschikte schildersbedrijf kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een schildersbedrijf kiezen. U wilt een goed schildersbedrijf vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met het beste bedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 schilderbedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welk schildersbedrijf het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost laten verven of behangen?

De prijs is afhankelijk van de type werken (binnen- of buitenschilderwerk) en de mate waarin de muren nog extra behandeld moeten worden alvorens ze schilderklaar zijn. Ook bij behangen is dit belangrijk en hier zal ook het type behangpapier een invloed hebben op de prijs. We kunnen u wel enkele richtprijzen geven. Binnenschilderwerk kost ongeveer 15 tot 25 euro per m2, voor buitenschilderwerk is dat meer richting de 20 tot 40 euro per m2. Voor deuren en raamkozijnen worden afzonderlijke tarieven gerekend.

Daarbij kunnen nog andere kosten bijkomen zoals: materiaalkost voor o.a. verf of behangpapier, lijm, steigerhuur en eventuele extra kosten voor de muren schilderklaar te maken. Meestal zal u dus een totaalprijs krijgen zodat u op voorhand weet waaraan u toe bent.

Prijzen vergelijken loont altijd de moeite omdat u hiermee aanzienlijk kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

gevel renoveren , gevel bekleden, steenstrips, spuitkurk, gevel bepleisteren, gevel kaleien, metselwerken, renovatiewerken, gyprocwerken, bezettingswerken, voegwerken, zandstralen, gevel reinigen, dak ontmossen, dakwerken, dakramen, dakgoten, plat dak isolatie, EPDM, dak isolatie, geluidsisolatie, muur isoleren, kelder isoleren, spouwmuren isoleren, gevel isoleren, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om het juiste schildersbedrijf te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar schildersbedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30