Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Binnendeuren kopen? Zoek hier de beste deurenspecialist.

Of het nu gaat om een design deur, een toiletdeur, keukendeur, kantoordeur, kastdeur of badkamerdeur, binnendeuren bieden u het gemak van privacy en comfort. Binnendeuren hebben bovendien meer nut dan u zou denken. Ze bieden ook een isolerende werking doordat ze warmte in de kamer houden en daarnaast werken ze ook geluidsdempend. 

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede deurenspecialist uit uw buurt. Wij hebben tal van deurenspecialisten tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het leveren & plaatsen van deuren op maat. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met het beste vakmannen uit uw eigen regio!

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Binnendeuren op maat

De binnendeuren in uw woning hebben behalve een functioneel doel, ook een decoratieve functie. Het materiaal waarvoor u kiest, het design van de deur en de kleur bepalen mee hoe uw interieur tot zijn recht komt.

Soorten stijlen & deuren:

 • Deuren met glas in verwerkt
 • Fineerdeuren
 • Lakdeuren
 • Verfdeuren
 • Massieve deuren
 • Houten deuren
 • Plafond deuren
 • Schuifdeuren
 • Brandwerende deuren
 • Harmonica deuren
 • Deuren in beide richtingen
 • Blokkaderdeur
 • Pivoterende deuren
 • Landelijke deuren 
 • Moderne deuren 
 • ...

Gebruikte materialen

Deuren kunnen worden geleverd met een massief deurblad of samengesteld blad en in verschillende soorten hout.

Soorten deuren

De meest voorkomende typen deuren zijn de vlakke deur, dat wil zeggen een samengestelde deur met kartonnen of spaanplaten kern. De stijldeur, een vaak massieve deur met gefreesde profielen. En de schuifdeur, een deur die vaak wordt toegepast als de ruimte beperkt is. 

Daarnaast is er de keuze tussen stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt geheel binnen het kozijn. Dit type deuren wordt vaak als buitendeur gebruikt, omdat het veiliger is wanneer een deur geheel in het kozijn valt. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn, en heeft als voordeel dat deze minder tocht doorlaat. 

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 vakmannen uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke schrijnwerker het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kosten deuren voor binnen?

Afhankelijk van uw keuzes zal de prijs sterk variëren. Hou rekening met een budget van ongeveer €250 tot €900 per deur.

Voor een standaard verfdeur moet u rekenen op circa €250. Een gelakte deur zal circa €500 kosten. Houdt u van een landelijke stijl en wilt u patronen verwerkt hebben in uw deuren? Dan zal de prijs uiteraard hoger zijn. Combineert u die afwerking met een massieve deur of fineerdeur, dan gaat u weer wat hoger in prijs. 

Voor een pivoterende deur die langs twee zijden opent, zal u eerder rond de €800 betalen. Moet er glas in verwerkt zitten? Dan zal u + €900 betalen.

Ook de moeilijkheidsgraad speelt een rol. Een hoge plafonddeur, een schuine hoek, of een deur onder een trap, zijn iets lastiger dan een standaard lakdeur en daarom ook duurder.

Offertes vergelijken loont altijd de moeite. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend prijzen aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

schrijnwerker, interieurbouw, maatkasten, meubels op maat, trap kopen, gyprocwerken, behangen, parket leggen, laminaat leggen, spanplafond, systeemplafonds, ramen en deuren, vliegenramen, glas op maatverandabouwsectionale poortenzonweringscreensrolluiken herstellen, …

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 vakmannen reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om het juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

116