Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Metselwerken bij nieuwbouw

Belgen zijn geboren met bakstenen in hun maag. M.a.w. wij houden van bouwen & verbouwen. Metselwerken is daarbij een van de populairste methoden. Denk maar aan aanbouw, bijgebouwen en woningbouw (ruwbouw).

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Metselwerken bij woningrenovaties

Oudere woningen, met kleine ruimtes, worden vaak gerenoveerd tot open ruimtes waarbij binnenmuren & draagmuren verwijderd worden en vervangen worden door eventuele nieuwe muren. Dit kan schade toebrengen aan de voegen of zorgen voor gebarsten gevels. Een goede metser of metselaar zal dit dan voor u ook herstellen.

Zit u met vochtige buitenmuren? In het kader van een groot renovatieproject kan het zelfs een optie zijn om de buitenmuren volledig af te breken en compleet nieuwe buitenmuren metselen. Hierbij kan u dan meteen ook uw gevel isoleren.

Maar denk aan spouwmuren metselen, of metselen van aanbouw zoals garages, tuinhuizen, poolhouse, keukenuitbreidingen, ...

Kleine metselwerken

Het metselen van een muurtje in de tuin, schouw metselen, brievenbus metselen, ...

Geschikte metser uit uw regio vinden?

Het zoeken van de meest geschikte metser kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een metser kiezen. U wilt een goede metselaar vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een metser waarmee u een klik heeft, een metselaar die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste metser te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele metselbedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste metsers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 metselaars uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke metselaar het beste bij u past.


FAQshoulhide

Hoeveel kost metselen per m2?

De prijs zal o.a. bepaald worden door de type opdracht. Bij renovatiewerken komen er mogelijks ook nog stellingen, isolatiewerken, voegwerken en afbraakwerken aan te pas waarbij er ook materiaal moet afgevoerd worden. Uiteraard zit u ook met de materiaalkost en eventuele leveringskosten van de bakstenen Om het wat makkelijker te maken zullen de meeste aannemers een prijs per vierkante meter aanrekenen. Afhankelijk van de opdracht kan de prijs per vierkante meter variëren van €55/m² tot €250/m².

Offertes vergelijken loont dus de moeite, want u kan er in vele gevallen flink mee besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er premies beschikbaar?

Voor bepaalde renovatiewerken uitgevoerd door een erkend aannemer kunt u in bepaalde gevallen genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor:

roofing, EPDM, dakwerken, dakramen, plat dak isolatie, zolderisolatie, dak renovatie, metselwerken, dakreiniging, gevelreiniging, gevel zandstralen, gevelbekleding, gevelisolatie, steenstrips, spuitkurk, gevelbepleistering, voegen, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 metselbedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde metselaars u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

144