fbpx

Steenstrips

U bent hier: Vakmangids > Steenstrips

STEENSTRIPS GEVEL: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE STEENSTRIPS

Waar wilt u steenstrips plaatsen?*

Moet uw gevel ook geïsoleerd worden?*

Wat is de oppervlakte?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Steenstrips bij nieuwbouw.

Steentrips worden vaak gebruikt voor de buitenafwerking bij nieuwbouwwoningen, omdat door steenstrips te gebruiken er meer isolatie geplaatst kan worden en toch kan de wanddikte beperkt blijven.

Ideaal bij het streven naar een zo laag mogelijk E-peil.

Steenstrips bij renovatie.

Dit product is niet te onderscheiden van echte bakstenen. Steenstrips worden namelijk verzaagd tot echte bakstenen. Ideaal als u bij een renovatie van uw gevel toch het uitzicht van uw huidige gevel met bakstenen wilt behouden.

Bij een gevelrenovatie zal men meestal ook de gevel isoleren. Steenstrips plaatsen gebeurt door verlijming en kan zowel met voeg als zonder voeg waardoor er geen extra fundering geplaatst moet worden zoals bij echte bakstenen, én dat scheelt hem toch wel wat in kosten.

Hoe gaat men te werk?

De plaatsing gebeurt met een speciale lijm. Om ervoor te zorgen dat de steentrips waterpas geplaatst worden, gebruikt met profielen waartussen een metselkoord is gespannen. Afhankelijk van de ondergrond kan het wel zijn dat er extra werkzaamheden aan te pas moeten komen.

Materialen, kleuren & vormen.

De dikte van de strips variëren van 20 tot 50 millimeter en worden gemaakt van baksteen, beton, gips, kunststof of sierstenen. Er is dan ook vrij veel keuze aan kleuren, texturen en vormen waardoor er voor ieder zijn smaak wel altijd iets is.

Elke strip heeft dan ook weer zijn eigen kenmerken & prijzen. U kan dit ook met uw aannemer bespreken. Zij adviseren u ook naargelang uw eigen woonsituatie en vaak kan u via hen nog betere prijzen bekomen voor het aankopen van strips omdat zij in grotere volumes afnemen bij groothandelaars.

Uw gevel bekleden met steenstrips? Vind de beste specialist uit uw regio!

Het zoeken van de meest geschikte gevelaannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede gevelwerker vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een gevelbedrijf waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en kunnen meedenken met u.

Om het juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele gevelwerkers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste gevelbedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 gevelwerkers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke gevelwerker het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven?+

Wat kost het laten plaatsen van strips?

De prijs zonder isolatie schommelt tussen €150/m² tot €180/m² en met isolatie tussen €200/m² tot €250/m². Er kunnen altijd extra kosten bijkomen zoals bv. voor afbraak, stellingen, vervoerskosten of andere kosten.

Het is dus belangrijk om offertes van aannemers te vergelijken. De ene aannemer zal naargelang zijn ervaring of grootte meer of minder aanrekenen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen.

Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er subsidies beschikbaar?

In sommige gevallen wel. Voor bepaalde renovatie- en isolatiewerken kunt u genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

gevelrenovatie, gevelbekleding, spuitkurk, gevelbepleistering, kaleien, metselwerken, schilderwerken, voegwerken, zandstralen, gevelreiniging, dakreiniging, dakwerken, dakramen, dakgoten, plat dak isoleren, roofing, dakisolatie, geluidsisolatie, muurisolatie, kelderisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN