Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Crepi - Gevelbepleistering

Gevelbepleistering, sierpleister of crepi in de volksmond, is een van de betere soorten materialen die er zijn als het aankomt op het bekleden van gevels. Crepi is uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en gevelrenovaties

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Gevelrenovatie met crepi

U wilt uw huidige gevel een nieuwe look geven en daarbij uw buitenmuren isoleren? Dan is een gevelrenovatie met crepi aangeraden. Crepi zorgt voor een naadloos isolatiescherm rondom uw woning waardoor het dus ideaal is om koudebruggen te vermijden.

Gevelbepleistering bij nieuwbouwwoningen

U houdt van een moderne look? Gevelbepleistering is mogelijk in circa 200 kleuren zodat er voor ieders smaak wel altijd iets bijzit. Gevelbepleistering kan eventueel ook nog extra behandeld worden met een vuilafstotende coating. Dat zorgt uiteraard voor een nog betere duurzaamheid.

Voordelen gevel bepleisteren

 • Bij het bepleisteren van een gevel wordt er een naadloos isolatiescherm gecreëerd  dat waterdicht is en waardoor er geen vocht in de muren kan trekken.
 • Gevelbepleistering is ook waterdampdoorlatend.
 • Er zijn veel afwerkingsmogelijkheden (kleuren & dikte van korrels).
 • Ideaal bij renovatie van gevels omdat het beschadigingen proper kan wegwerken.
 • Een egale en strakke afwerking.

Soorten pleister

Naast korrelgrootte en kleur kan u kiezen tussen 2 soorten pleister:

 1. kunstharspleister ( siliconen)
 2. minerale pleister

Pleister op basis van siliconen is minder gevoelig voor scheuren en vervuiling t.o.v. pleister op basis van mineale die dan weer iets geschikter is om oneffenheden weg te werken omdat die iets dikker wordt aangebracht. Uiteraard zal uw aannemer u naargelang uw specifieke situatie hierover adviseren.

Vind hier de beste aannemer uit uw regio voor het bepleisteren van gevels.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede gevelwerker vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste aannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemingsbedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste gevelwerkers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 firma's uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke kandidaat het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost gevel bepleistering?

Een exacte prijs kunnen we niet exact zeggen omdat er naargelang uw situatie ook altijd andere factoren kunnen spelen zoals bv. afbraak, materiaal afvoeren, stellingen, andere kluswerken, BTW verlaging / subsidies, etc. 

Enkele richtprijzen kunnen we u wel geven:

Bepleistering basis van siliconen:
• zonder isolatie  - €60/m² tot 90/m²
• met isolatie - €90/m² tot 130/m²

minerale bepleistering:
• zonder isolatie - €60/m² tot 90/m²
• met isolatie - €90/m² tot 110/m²

Zo heeft u alvast een idee. Het is wel belangrijk om offertes te vergelijken, niet alleen op prijs maar ook materialen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er subsidies beschikbaar?

Voor bepaalde renovatie- en isolatiewerken kunt u in bepaalde gevallen genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

gevelrenovatie, steenstrips, spuitkurk, gevelbekleding, kaleien, metselwerken, schilderwerken, voegwerken, zandstralen, gevelreiniging, dakreiniging, dakwerken, dakramen, dakgoten, plat dak isoleren, roofing, dakisolatie, geluidsisolatie, muurisolatie, kelderisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze kunnen reageren op uw aanvraag.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

164