Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Spuitkurk gevel

Wat is spuitkurk? Het is een product dat gebruikt wordt voor het bekleden van gevels. De kurk zorgt voor een decoratieve afwerkingslaag op uw bestaande gevelbekleding (bakstenen, leien, hout, PVC, metaal, beton, ...). De kurklaag kan zich aan alle soorten materialen vasthechten. 

Het wordt gebruikt bij zowel nieuwbouw als bij het renoveren van gevels omdat de kurklaag ook een isolerende functie heeft. Het is ook beschikbaar in alle kleuren, het is relatief goedkoop en het lijkt een beetje op crepi.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Voordelen spuitkurk

 • Reductie van koudebruggen door de naadloze afwerkingslaag.
 • Warmte- en geluidsbufferend.
 • Doordat de afwerkingslaag waterafstotend en waterdampdoorlatend waardoor er geen vocht in de muren trekt.
 • Het is een ecologisch product.
 • Duurzaam: de kans op scheuren en barsten is zeer miniem.
 • Zeker bij gevelrenovaties een stuk goedkoper dan traditionele gevelbekleding zoals bakstenen, steenstrips, PVC, sidings, ...

Vind hier de beste aannemer uit uw regio voor het plaatsen van spuitkurk.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede gevelwerker vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste aannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemingsbedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 firma's uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke gevelaannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost een gevel bekleden met spuitkurk?

Allereerst zal men controleren of uw huidige gevel geen scheuren heeft. Is dat wel het geval, moeten men deze eerste herstellen. De gemiddelde prijs kan variëren van €40 tot €80 euro per vierkante meter.

Zoals gezegd kan het naargelang uw situatie misschien wel meer of minder zijn, maar zo heeft u alvast een idee.

Het is dus belangrijk om offertes van gevelwerkers te vergelijken, niet alleen op prijs maar ook materialen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er subsidies beschikbaar?

Voor bepaalde renovatie- en isolatiewerken kunt u in bepaalde gevallen genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

gevel renoveren , gevel bekleden, steenstrips, gevel kaleien, gevel bepleisteren, gevel kaleien, metselwerken, schilderwerken, voegwerken, zandstralen, gevel reinigen, dak ontmossen, dakwerken, dakramen, dakgoten, plat dak isolatie, EPDM, dak isolatie, geluidsisolatie, muur isoleren, kelder isoleren, spouwmuren isoleren, gevel isoleren, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze kunnen reageren op uw aanvraag.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

165