fbpx

Zandstralen • Gevel zandstralen

U bent hier: Vakmangids > gevel zandstralen

GEVEL ZANDSTRALEN: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE GEVELREINIGING

Offerte gevel reinigen:*

Meerdere selecties mogelijk.

Huidige gevelbekleding?*

Bouwjaar woning?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze gevelreinigers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Zandstralen gevel

Heeft uw buitengevel last van hardnekkig vuil dat u zelf niet zomaar wegkrijgt? Dan lijkt het erop dat uw gevel toe is aan een grondige reiniging.

Bij hardnekkig vuilaanslag op de gevel kan u kiezen voor een chemische reiniging of voor zandstralen. Chemische reiniging gebeurd uiteraard door gebruikt te maken van chemische producten. Zandstalen is een milieuvriendelijke oplossing. Uw gevel zandstralen houdt in dat vuil wordt verwijderd door kleine korreltjes zand onder hoge druk tegen de gevel te spuiten.

Bij het stralen van uw gevel is het belangrijk om na te gaan welke type gevelbekleding u heeft, u moet de juiste soort zand kiezen en de juiste druk gebruiken voor een goed eindresultaat en zo dus zonder uw gevel te beschadigen. Afhankelijk van uw gevel kan u best opteren voor nevelstralen, dat is een iets mildere variant van zandstralen.

Zelf uw gevel zandstralen, nevelstralen of laten stralen?

Een gevel zandstralen of nevestralen is specialistenwerk. Zoals hierboven beschreven moet u de juiste techniek en materiaal gebruiken. Het gaat hier over een 'harde reinigingstechniek' van buitengevels. Het risico op beschadiging van uw gevel is dus zeer groot als het niet correct uitgevoerd wordt.

De meest geschikte gevelreiniger uit uw regio vinden voor zandstralen.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer of gevelreiniger kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen? +

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik? + Wanneer mag ik offertes verwachten? + Vanwaar zijn deze bedrijven? + Welke gegevens moet ik opgeven? +

Buitenmuren reinigen

Een gevel reinigen via stralen kan niet met elk type gevelbekleding. Omdat het om een 'harde reiniging' gaat, moet de buitenmuur ook uit hard materiaal bestaan zoals bv. leien.

Nevelstralen

Bij meer 'poreuze' materialen loopt u anders het risico op beschadiging van uw buitenmuren. Uw aannemer zal dit zeker met u bespreken. Als alternatief zal men u dan voorstellen om te nevelstralen. Nevelstralen is een lichtere of zachtere vorm waarbij men met een lagere druk gaat werken die geschikt is voor uw type gevelbekleding. Quasi alle soorten gevelbekleding kunnen nevelstralen aan. Denk hierbij aan hout, sidings, crepi, beton, ...

Prijs zandstralen gevel?

De prijs ligt tussen 10 en 20 euro per vierkante meter en is onder meer afhankelijk van:

  • de hardnekkigheid van het vuil.
  • is uw gevel makkelijk te bereiken?
  • de oppervlakte 
  • het type gevelbekleding dat gereinigd moet worden.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde isolatie- en verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere reinigingswerken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten reinigingswerken:

gevelreiniging, dak ontmossen, oprit reinigen, terras reinigen, zonnepanelen reinigen, schoorsteenvegen, ramen wassen, schoonmaak, poetshulp, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN