Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Screens laten plaatsen

Screens worden gebruikt om voor schaduw in huis te zorgen en de warmte van de zon buiten te houden. Daarnaast kan het ook voor privacy zorgen. Veel mensen stellen zichzelf bij de aanschaf van screens de vraag of ze het zelf gaan plaatsen of door een specialist zullen laten installeren. Voor binnenzonwering is het in bepaalde gevallen goed mogelijk dit zelf te doen. Als u echter buitenzonwering wilt plaatsen, dan kunt u dit beter aan een specialist overlaten, die beschikt over de juiste materialen en kennis om het vakkundig en secuur te bevestigen.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Screens zeer geschikt als buitenzonwering

Ruimte

Indien u slechts weinig ruimte buiten heeft en geen groot scherm wilt dat uitgeklapt dient te worden, dan kunt u kiezen voor screens, een type zonwering dat verticaal opent en sluit, en daarmee slechts weinig ruimte inneemt. Er steken bij dit type zonwering geen onderdelen uit op uw terras, dus u kunt er zonder problemen voorlangs lopen.

Privacy

Daarnaast hebben ze als groot voordeel dat ze de privacy verhogen en nieuwsgierige blikken buiten houden, aangezien men er van buitenaf niet door naar binnen kan kijken. U kunt er van binnenshuis echter wel gewoon door naar buiten kijken.

Windwering

Er kunnen ook windvaste modellen worden geplaatst, die dienst doen als windwering. Deze zijn ook beschikbaar in transparante versie. Door hun transparante kleur kunt u er gewoon doorheen kijken alsof het uw raam is, en ze zijn bestand tegen hoge windsnelheden doordat ze zijn voorzien van een ritssluiting waardoor ze niet kunnen gaan klapperen in de wind.

Elektrische bediening

Net zoals andere type van zonwering kan ook een screen elektrisch bediend worden via uw smartphone of via een afstandsbediening.

De meest geschikte aannemer of aanbieder uit de regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer of aanbieder kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en kunnen meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost een screen?

Voor aankoop & installatie moet u rekening houden met een bedrag van ongeveer 200 tot 900 euro. De totale prijs zal afhankelijk zijn van de grootte, de soort bediening (elektrisch of manueel) en het aantal (hoe meer, hoe goedkoper de montagekosten).

Aangezien er meerdere bedrijven actief zijn in dit type werken, is het belangrijk om prijzen te vergelijken. Hiermee kan u aanzienlijk besparen op uw aankoop en plaatsingskosten.

Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

glaswerken, ramen en deuren, binnendeuren, veranda, vliegenramen kopen, veranda herstelling, zonwering, rolluiken, pergola's, terrasoverkappingen, carports, schrijnwerker, aannemer renovatiewerken, bezettingswerken, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

126