fbpx

Screens

U bent hier: Vakmangids > Screens

SCREENS: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE SCREENS

Waarvoor wilt u een aanvraag doen?*

Aantal?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Gewenste afmetingen (ongeveer)?*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om u zo snel mogelijk een prijsindicatie door te sturen. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Screens laten plaatsen

Screens worden gebruikt om voor schaduw in huis te zorgen en de warmte van de zon buiten te houden. Daarnaast kan het ook voor privacy zorgen. Veel mensen stellen zichzelf bij de aanschaf van screens de vraag of ze het zelf gaan plaatsen of door een specialist zullen laten installeren. Voor binnenzonwering is het in bepaalde gevallen goed mogelijk dit zelf te doen. Als u echter buitenzonwering wilt plaatsen, dan kunt u dit beter aan een specialist overlaten, die beschikt over de juiste materialen en kennis om het vakkundig en secuur te bevestigen.

Screens zeer geschikt als buitenzonwering

Ruimte

Indien u slechts weinig ruimte buiten heeft en geen groot scherm wilt dat uitgeklapt dient te worden, dan kunt u kiezen voor screens, een type zonwering dat verticaal opent en sluit, en daarmee slechts weinig ruimte inneemt. Er steken bij dit type zonwering geen onderdelen uit op uw terras, dus u kunt er zonder problemen voorlangs lopen.

Privacy

Daarnaast hebben ze als groot voordeel dat ze de privacy verhogen en nieuwsgierige blikken buiten houden, aangezien men er van buitenaf niet door naar binnen kan kijken. U kunt er van binnenshuis echter wel gewoon door naar buiten kijken.

Windwering

Er kunnen ook windvaste modellen worden geplaatst, die dienst doen als windwering. Deze zijn ook beschikbaar in transparante versie. Door hun transparante kleur kunt u er gewoon doorheen kijken alsof het uw raam is, en ze zijn bestand tegen hoge windsnelheden doordat ze zijn voorzien van een ritssluiting waardoor ze niet kunnen gaan klapperen in de wind.

Elektrische bediening

Net zoals andere type van zonwering kan ook een screen elektrisch bediend worden via uw smartphone of via een afstandsbediening.

De meest geschikte aannemer of aanbieder uit de regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer of aanbieder kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en kunnen meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+

Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kost een screen?

Voor aankoop & installatie moet u rekening houden met een bedrag van ongeveer 200 tot 900 euro. De totale prijs zal afhankelijk zijn van de grootte, de soort bediening (elektrisch of manueel) en het aantal (hoe meer, hoe goedkoper de montagekosten).

Aangezien er meerdere bedrijven actief zijn in dit type werken, is het belangrijk om prijzen te vergelijken. Hiermee kan u aanzienlijk besparen op uw aankoop en plaatsingskosten.

Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

glaswerken, ramen en deuren, binnendeuren, veranda, vliegenramen kopen, veranda herstelling, zonwering, rolluiken, pergola's, terrasoverkappingen, carports, schrijnwerker, aannemer renovatiewerken, bezettingswerken, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN