Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Veranda renovatie? Veranda herstellen? Vind hier de beste reparateur uit uw regio.

Een veranda maakt onderdeel uit van uw woning en kan dus ook de tand des tijds niet doorstaan zonder vroeg of laat een probleem te krijgen. Regen, zon, wind, hagel en sneeuw kunnen het dak en de vloer teisteren en ervoor zorgen dat na verloop van tijd lekkages ontstaan, vochtproblemen of andere problemen optreden. U kunt bij ons terecht voor uw veranda renovatie:

 • Schuifdeuren niet goed meer werken
 • Isolatie veranda
 • Dak lekkage
 • Vochtproblemen
 • Dak vervangen
 • Dubbelglas plaatsen
 • Enkelglas naar dubbelglas
 • Raam vervangen
 • Nieuwe deur plaatsen
 • Wieltjes schuifdeur vervangen
 • ...

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit uw buurt. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het renoveren & herstellen van veranda’s.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Wanneer veranda herstellen of renoveren?

Indien het dak van uw veranda lekt, of het teveel tocht als u buiten zit, dan kunt u een aannemer in dienst nemen om uw veranda te renoveren. Het repareren of vervangen van het dak of het plaatsen van dubbele beglazing kunnen uw veranda weer in zijn oude glorie herstellen, waardoor u er weer optimaal van kunt genieten!

Lekkage

Een lekkend dak is een van de meest voorkomende problemen bij een veranda. Niets is zo vervelend als u op uw veranda zit en er continu druppels op uzelf of de tafel lekken, terwijl u rustig een boek zit te lezen of geniet van een kop koffie. Indien uw veranda een dakbeglazing heeft, kan er door hagelbuien ook hagelschade zijn ontstaan. Onze aannemers zijn ervaren in het herstellen van een dak of plaatsen van een nieuw dak voor uw veranda, of dit nu in hout of glas dient te zijn.

Glas vervangen en isolatie

Een ander veel voorkomend probleem is dat een veranda onvoldoende is geïsoleerd of teveel zonlicht doorlaat, waardoor het bij sterk zonlicht snel te warm kan worden. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van hoogrendementsglas, bestaande uit twee lagen glas, gescheiden door een schouw die is gevuld met een edelgas of droge lucht. Hiermee wordt het zonlicht in de zomer beter buiten gehouden, terwijl in de winter de warmte juist beter wordt vastgehouden. Verder zijn er diverse coatings beschikbaar voor glas, zoals zelfreinigend, zonwerend of reflecterend.

De meest geschikte reparateur uit de regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer of reparateur voor herstellingen of renovaties kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste reparateur te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke reparateur het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost een veranda herstellen?

Hier kunnen we natuurlijk geen concreet antwoord op geven. In de eerste plaats kunnen de kosten uiteenlopen op basis van het soort herstelling die u laat uitvoeren: nieuwe wieltjes voor uw schuifdeur of een nieuw dak plaatsen zijn natuurlijk erg verschillend. Ruim geschat ligt het tarief voor een aannemer ergens tussen  €30 en €50 per uur. Eventuele materiaalkosten, verplaatsingskosten en afbraakkosten kunnen hier nog bijgerekend worden.

Sommige aannemers zullen werken met een totaalprijs en andere met een uurtarief. Door prijzen te vergelijken kan u veel geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook prijzen aanvragen voor andere werken?

U kan hier ook terecht voor:

glas herstellen, vliegenramen, garagepoorten, screens, zonneschermen, rolluiken, pergola, terrasoverkapping, carport, schrijnwerker, renovatiewerken, totaalrenovatie, bezettingswerken, ...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30