Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Interesse in tuinpoorten & hekwerk?

Een tuinpoort, ofwel het juiste hekwerk in de tuin of op de oprit, is voor veel mensen onmisbaar. Tuinpoorten & hekwerk geven ons privacy en zorgen ook voor een mooie afwerking van de tuin of voortuin. Afhankelijk van uw voorkeuren en budget zijn er verschillende mogelijkheden voor hekwerk.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Soorten hekwerk:

 • looppoorten
 • enkele draaipoorten
 • dubbele draaipoorten
 • schuifpoorten

Materiaalkeuze:

 • houten tuinpoorten
 • stalen tuinpoorten
 • aluminium tuinpoorten
 • inox tuinpoorten 
 • composiet tuinpoorten

De geschikte aannemer uit uw regio vinden voor hekwerken.

Het zoeken van de meest geschikte vakman kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor hekwerk.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


FAQshoulhide

Welke poort wilt u?

 1. Kies welke soort poort u nodig heeft.
 2. Bepaal welke materiaal, kleur & design u wenst.
 3. Bepaal of u een elektrische of manuele bediening wilt.

1) Looppoort

tuinpoorten, hekwerk

2) Draaipoorten

tuinpoorten, hekwerk

3) Schuifpoorten

tuinpoorten, hekwerk

Materialen

 1. Aluminium poort
  Aluminium poorten zijn zeer onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam & kleurvast. Alle mogelijke RAL-kleuren zijn mogelijk.
 2. Metaal
  Poorten en hekken in inox en staal zijn zeer modern, uiterst sterk & duurzaam Volledig op maat.
 3. Houten poort
  Zeer populair omdat ze een zeer warme uitstraling hebben. Vergt natuurlijk wel meer onderhoud en de kleur kan sneller vervagen. Hout kan evt. ook gecombineerd worden met aluminium. Bv: een ALU frame met houten afwerking.
 4. Kunststof
  Kunststof is ook een heel stevig materiaal, maar is doorgaans toch iets goedkoper omdat het iets minder duurzaam & iets sneller kan verkleuren.
 5. Composiet
  Een composiet poort is de guldenmiddenweg tussen hout en kunststof. Het is duurzaam en het heeft het onderhoudsgemak van PVC. Plaatsing kan erg snel gebeuren.

Standaard modellen of maatwerk?

Er zijn standaard modellen die u kan kiezen uit een catalogus. In dat geval kiest u uw gewenste design & kleuren vooraf. Bij materialen zoals hout, staal en metaal kan u een poort volledig op maat laten maken, en uiteraard heeft u dan volledige keuzevrijheid in het design en de afwerking van uw poort:

 • Grootte
 • Hoogte
 • Volledig gesloten
 • Met doorkijk
 • Kleur
 • Combinatie van verschillende materialen
 • Deurknoppen
 • ...

Manuele of elektrische poort?

Bij grote poorten kiest men vaak voor een geautomatiseerde poort omdat de poort zelf enorm zwaar is. De bediening gebeurt elektrische via een afstandbediening, een codeslot, schakelaar, via je smartphone, …

Wat kosten poorten?

Een deftige poort kopen kan variëren van enkele honderden euro's tot enkele duizenden euro's, afhankelijk van het soort poort, afmetingen en afwerking (kleur, materialen, elektrisch of manueel, deurknoppen, ...). Het is dan ook helemaal normaal dat mensen die in een poort willen investeren eerst op zoek gaan verschillende prijsoffertes. 

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet om een goede vakman in te huren voor deze klus. Benieuwd naar de volledige kostprijs? Vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Alles voor uw tuin...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met huis & tuin te maken heeft:

tuinwerkentuinaanleg, prairietuin, bloemenweide, zwembadaanleg, vijveraanleg, zwemvijver, tuinonderhoud, boomverzorging, graafwerken, grondwerken, gazon aanleggen, grasmatten, tuinarchitect, oprit aanleggen, terras aanleggen, klinkers leggen, tuinafsluitingen, terrasoverkapping, pergola kopen, carport, kunstgras leggen, tuinhuis, poolhouse, keerwanden, tuinverlichting, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30