Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Tuinonderhoud? Zoek hier uw tuinman.

Periodiek of eenmalig tuinonderhoud nodig? Uw tuin, voortuin of bedrijfstuin kan wat onderhoud gebruiken?

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Een mooie tuin moet onderhoud worden. Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede tuinman uit uw buurt. Wij hebben tal van aangesloten tuinmannen die gespecialiseerd zijn in tuinonderhoud.

De meest geschikte tuinman uit uw regio vinden voor tuinonderhoud.

Het zoeken van de meest geschikte tuinman voor tuinonderhoud kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede tuinman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste tuinman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele tuinmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste tuinmannen uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor tuinonderhoud.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 tuinmannen uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke tuinman het beste bij u past.


FAQshoulhide

Hoe gaat een tuinman of klusjesman te werk?

Waarom een tuin onderhouden?

Een tuin, een stadstuin, voortuin, bedrijfstuin of weelderige oase, kan alleen mooi blijven mits goed onderhoud. Als u het hele jaar een mooie tuin wenst, dan is onderhoud wat u absoluut nodig heeft.

Een tuin onderhouden betekent meer dan alleen maar het gras afrijden of onkruid verwijderen. Vakkundig onderhoud zoals snoeiwerk en bemesting zijn erg belangrijk voor de gezondheid en het uitzicht van uw tuin. Natuurlijk hebben we niet allemaal groene vingers of simpelweg de tijd om de tuin te onderhouden. Reken dan zeker op uw tuinman zodat uw mooie tuin er niet komt uit te zien als een wild stuk natuur. Uw hagen zullen gaan openvallen, de borders zullen overwoekerd raken door onkruid en planten zullen verdwijnen.

Wat is het onderhoud van een tuin?

 • Scheren en toppen van hagen.
 • Snoeien van heesters, fruitbomen en sierbomen.
 • Vormsnoei van Buxus, Taxus, hagen enz.
 • Maaien van gazons. Ook voor middelgrote en grote gazons zoals sportterreinen en speelweiden.
 • Grondverzorging: bemesten, verticuteren, bekalken, verluchten en ontmossen van gazon.
 • Wieden en bestrijden van onkruid.
 • Verhakselen of meenemen van snoeiafval.
 • Leveren en uitspreiden van boomschors.
 • Nieuwe aanplantingen (hagen, struiken, bomen, gazon). Verjongen van bestaande borders.
 • Onderhoud en herstelling van tuinpaden en verhardingen.
 • Houten constructies plaatsen of herstellen.
 • ...

Wat kost het onderhoud van een tuin?

De prijs zal deels afhangen van de grootte van uw tuin en uw wensen. Het uurtarief ligt gemiddeld rond 30 à 45 euro per uur. U kan afspreken om een prijs per uur te hanteren of u kan ook een vaste prijs afspreken.

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op een verlaagd BTW tarief van 6%?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be

Ook andere tuinwerken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met uw tuin te maken heeft:

tuinontwerptuinaanleg, prairietuin, bloemenweide, zwembadaanleg, vijveraanleg, zwemvijver, tuinwerken, boomverzorging, graafwerken, grondwerken, gazon aanleggen, grasmatten, kunstgras, oprit aanleggen, terras aanleggen, klinkerwerken, tuinafsluitingen, tuinpoorten, hekwerk, terrasoverkapping, carport, pergola, tuinhuizen, poolhouse, keerwanden, tuinverlichting, ...Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen tuinmannen uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar tuinmannen bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde tuinmannen u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

16