Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Keerwanden

Wat zijn keerwanden?

Keerwanden zijn in feite prefab betonnen elementen. Keerwanden worden dan in de praktijk in een rij naast elkaar geplaatst. In de bouw en bij particulieren worden ze vooral gebruikt in de tuin wanneer er niveauverschillen zijn of bij de aanleg van een vijver of zwemvijver.

keerwanden

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Waarom zijn ze zo interessant?

Ze zijn goed bestand tegen vocht en gaan levenslang mee.

Keerwanden kopen & plaatsen

Keerwanden op zich zijn in feite niet heel duur, maar het is natuurlijk geen evidente opdracht om ze te plaatsen. Dat is zwaar werk. 

Betonnen keerwanden plaatsen

Doordat de losstaande betonelementen naast elkaar worden geplaatst, vormen ze samen een betonnen muur. Doordat ze tegen vocht kunnen, zijn ze dus ook ideaal voor bijvoorbeeld zwembaden.

Deze betonelementen hebben doorgaans een L-vorm, U-vorm of T-vorm. 

keerwanden plaatsen

De geschikte aannemer uit uw regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kosten deze betonelementen?

Hieronder enkele richtprijzen. Dit zijn standaard afmetingen. Afwijkende maten zijn ook mogelijk, maar hier kunnen we geen richtprijzen van geven.

  • Prijs keerwand (L-vorm) 1 meter hoog, 1 meter lang: € 60 – € 70
  • Prijs keerwand (L-vorm) 2 meter hoog, 2 meter lang: € 210 – € 220

Reken hierbij nog plaatsingskosten en leveringskosten. Bij een moeilijker te bereiken terrein kunnen de kosten hier oplopen. Laat u ook niet misleiden door de prijs per stuk omdat de uiteindelijke prijs incl. plaatsing wel kan oplopen. Elk element moet na de plaatsing aan elkaar gebonden worden zodat ze alles vastzit. Er is dus wel wat werk aan deze klus.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel dus niet om een goede vakman in te huren voor deze klus. Vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Alles voor uw tuin...

Ook nog andere werken laten uitvoeren? Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met huis & tuin te maken heeft:

tuinwerkentuinaanleg, prairietuin, bloemenweide, zwembadaanleg, vijveraanleg, zwemvijver, tuinonderhoud, boomverzorging, graafwerken, grondwerken, gazon aanleggen, grasmatten, tuinarchitect, oprit aanleggen, terras aanleggen, klinkers leggen, tuinafsluitingen, tuinpoorten, hekwerk, pergola kopen, carport, kunstgras leggen, tuinhuis, poolhouse, tuinverlichting, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30