Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Tuinhuis of poolhouse kopen?

De opzet komt in feite op quasi hetzelfde neer. Het gaat meestal om een houten bijgebouw, maar kan uiteraard ook gebouwd worden met bakstenen, staal, beton, of aluminium, of een combinatie van materialen. Het grote verschil is dat een poolhouse doorgaans als een soort mini-woning dienst doet in de tuin, terwijl een tuinhuis vooral als opbergruimte dienst doet. 

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Wanneer een poolhouse kopen?

Een poolhouse is dus als het ware een gezellig tweede verblijf of gastenverblijf in uw eigen tuin. Natuurlijk ook ideaal als entertainment ruimte voor familie, vrienden en kennissen. 

Het meest geschikte bedrijf uit uw regio vinden voor een poolhouse op maat.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste persoon te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit uw eigen regio!

Poolhouse kopen aan de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 vakmannen uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


FAQshoulhide

Bijgebouw in de tuin

U kan kiezen voor een budgetvriendelijke oplossing, maar u kan helemaal uw ding doen en gaan voor complete luxe. Hoe dan ook, u hebt er altijd baat bij om een goede aannemer te vinden die u kan bijstaan. 

Stijl

De meeste mensen kiezen voor hout, maar ook andere materialen of een combinatie daarvan is mogelijk. Denk maar aan stenen, aluminium of beton. Aluminium en beton zal vooral een strakke en moderne look n. Terwijl stenen iets landelijker of klassieker zijn. Hout past in feite bij elk type woning of stijl.

Afwerking

Er zijn zoveel mogelijkheden voor afwerking:

 • plat dak
 • hellend dak
 • ramen en deuren
 • met of zonder overkapping
 • vloerbekleding
 • gevelbekleding
 • met of zonder keuken 
 • met of zonder badkamer
 • verlichting
 • domotica
 • zonwering
 • ...

Wat kosten poolhouses?

De prijzen kunnen heel uiteenlopen. Iedere bijgebouw is anders (materiaal, grootte en afwerking). De totale kostprijs zl ergens schommelen tussen 30.000 euro à 50.000 euro.

Prijzen vergelijken is geld besparen. Maak gebruik van onze gratis offerteservice en wij zorgen ervoor dat u binnenkort een vrijblijvend antwoord op al uw vragen krijgt.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Alles voor uw tuin & woning...

Wilt u ook andere werken laten uitvoeren? Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met huis & tuin te maken heeft:

tuinwerkentuinaanleg, prairietuin, bloemenweide, zwembadaanleg, vijveraanleg, zwemvijver, tuinonderhoud, boomverzorging, graafwerken, grondwerken, gazon aanleggen, grasmatten, tuinarchitect, oprit aanleggen, terras aanleggen, klinkers leggen, tuinafsluitingen, tuinpoorten, hekwerk, pergola kopen, carport, kunstgras leggen, tuinhuis, terrasoverkapping, keerwanden, tuinverlichting, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

30