Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Klinkerwerken

Voor klinkerwerken zit u hier op de juiste website. Wij hebben tal aangesloten klinkerleggers die u met plezier verder helpen met klinkers leggen.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Als u op zoek bent naar kwalitatief materiaal voor uw oprit, tuinpad, terras of parking dan zijn klinkers ideaal. Klinkers bestaan uit beton of klei en zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor u altijd wel iets zal vinden dat bij uw voorkeur past.

Klinkers leggen

Klinkers leggen is een arbeidsintensieve klus, en bovendien moet u ook weten wat u doet voor een goede uitvoering ervan. Daarom zullen de meeste onder ons wel graag een prijsofferte voor klinkerwerken opvragen bij een ervaren klinkerlegger, die u een perfecte plaatsing kan garanderen.

De meest geschikte klinkerlegger uit uw regio zoeken voor klinkerwerken.

Het zoeken van de meest geschikte klinkerlegger voor klinkerwerken kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede klinkerlegger vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste klinkerlegger te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele klinkerleggers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit de eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 klinkerleggers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke klinkerlegger het beste bij u past.


FAQshoulhide

Aanleg oprit, terras, parking en paden.

Werkwijze

Een goede fundering en afwatering zijn belangrijk om verzakkingen te voorkomen. Allereerst moet er dus een goede ondergrond voorzien worden. Meestal steenpuin waarop dan een laag stabilisé komt. Vervolgens wordt deze laag afgetrild en worden de klinkers en boordstenen geplaatst om deze dan opnieuw aan te trillen met een trilplaat. Om alles af te ronden worden de voegen opgevuld met zand.

Sommige klinkers hebben ook 'speciale' patronen waardoor het leggen van deze klinkers iets meer tijd vraagt dan bij standaard klinkers. Uw klinkerlegger zal u hier uiteraard over informeren.

Materiaal zelf kopen of aankopen via uw aannemer?

U kan dit best eerst samen bespreken met uw aannemer. Sommigen zullen u vragen om het materiaal zelf te gaan kiezen in een speciaalzaak en om alles dus zelf aan te kopen. Andere zullen u vragen om te gaan kijken in de winkel, maar om het type & soort door te geven aan hun. Zij kunnen grotere volumes aankopen en hierdoor hebben ze meestal betere prijzen. Het grote voordeel hiervan? Uw aannemer zorgt dan voor de levering op het juiste moment. U moet zich hier dan ook geen zorgen meer over maken.

Wat kost het laten leggen van klinkers?

De kosten hangen af van de soort die u wenst. Betonklinkers kosten +- €5 à €10 per vierkante meter. Prijs voor kleiklinkers ligt gemiddeld tussen €10 en €30 per vierkante meter. De prijs voor het plaatsen zal +- €40 tot €60 euro zijn. Dat is meestal incl. stabilisé, plaatsing & afwerking.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Ook andere werken laten uitvoeren? Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met uw tuin te maken heeft:

tuinwerkentuinaanleg, prairietuin, bloemenweide, zwembadaanleg, vijveraanleg, zwemvijver, tuinonderhoud, boomverzorging, graafwerken, grondwerken, gazon aanleggen, grasmatten, tuinarchitect, oprit aanleggen, terras aanleggen, kunstgras leggen, tuinafsluitingen, tuinpoorten, hekwerk, terrasoverkapping, carport, pergola, tuinhuis, poolhouse, keerwanden, tuinverlichting, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat aannemers gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen specialisten uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

35