Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Ontstoppingsdienst

Stromen uw toiletten niet meer goed door en heeft u last van ontstoppingen in uw woning of bedrijf? Dat is uiteraard heel onaangenaam. Laat het aan een ontstoppingsdienst over die uw ontstoppingen binnen onafzienbare tijd ontstopt! 

Vul ons offerteformulier in om op zoek te gaan naar de beste ontstoppingsdienst uit uw regio.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Wat doet een ontstoppingsdienst?

1) Ontstoppen

Is de afvoer van uw douche, toilet of lavabo verstopt of heeft u last van een traag doorlopende afvoer? 

2) Camerainspectie & geurdetectie

Heeft u last van rioolgeur? Dan zorgen hoogstwaarschijnlijk uw leidingen of rioleringen voor overlast. Het is dan aangeraden om met een camera te inspecteren op lekken. De beelden kunnen op een SD kaart geplaatst worden die u dan eventueel kunt gebruiken voor uw verzekering. 

3) Ontkalken & urinesteen verwijderen

Verkalkte leidingen kunnen uw ketel of boiler treffen. Kalkvorming zorgt voor onaangename geuren, maar is ook een 'kalkaanslag' op uw energiefactuur. 

4) Rioleringen herstellen of vervangen

Wanneer er een breuk is in de leiding of afvoer van de riolering kan dit in vele gevallen van 'binnenuit' opgelost worden. M.a.w. het zal in beste geval niet nodig zijn om de vloer open te breken. Zijn de rioleringen dusdanig versleten, dan zit er uiteraard niets anders op dan de rioleringsbuizen te vervangen.

De meest geschikte ontstoppingsdienst uit uw regio vinden.

Het zoeken van de meest geschikte ontstoppingsdienst kan een lastig proces zijn dat redelijk wat tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een ontstoppingsdienst kiezen. U wilt een goede loodgieter vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft en die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste ontstoppingsdienst te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste ontstoppers uit uw eigen regio!

Ontvang de beste prijs voor ontstoppingen.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 loodgieters uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


 

FAQshoulhide

Ontstoppingen

Indien u thuis of op uw kantoor last ondervindt van een verstopte riolering, leiding, wc, lavabo of toilet, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk verhelpen. Een ontstopping kan immers voor veel ongemak zorgen. Behalve dat uw toiletten niet goed doorspoelen, kan een verstopte riolering ook leiden tot lekkage en de mogelijke verspreiding van onaangename geuren.

Riolering reinigen

Ontstoppingsbedrijven reinigen regelmatig rioleringen en hiervoor wordt doorgaans een hogedrukreiniger gebruikt om de leidingen schoon te spoelen. Hiermee voorkomt u de kans op nieuwe verstoppingen aanzienlijk. Mocht u regelmatig problemen hebben ondervonden, dan zullen deze na de reiniging van de rioleringsbuizen voorbij zijn.

Motmuggen

In rioleringen kunnen zich kleine vliegjes ophopen, die motmuggen of rioolvliegjes worden genoemd. Deze kunnen zich soms verspreiden naar uw woning of bedrijfspand en daarmee voor veel hinder zorgen. Aangezien deze zich snel kunnen voortplanten is het zaak dat uw vakman de broedplek achterhaalt om dit ongedierte snel en vakkundig uit de riolering te verwijderen.

Rioolinspectie en reparatie

Indien u een terugkerende opstopping van een gootsteen of toilet heeft, kan een ontstopper een inspectie uitvoeren om te zien waar het probleem zich bevindt. Met behulp van speciale camera’s kan uw ontstopper de leidingen van binnen bekijken, om het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Als blijkt dat onderdelen van uw riolering aan vernieuwing toe zijn, kan dit eveneens met een inspectie worden vastgesteld.

Rioollucht

Een vrijkomende rioollucht in uw huis of bedrijfspand kan uitzonderlijk vervelend zijn, zeker als deze lang aanhoudt. Het is belangrijk om de oorzaak van de onaangename geur snel te achterhalen en dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Rioolaanleg

Indien uw woning of bedrijfspand nog een verouderd type riolering heeft, kunt u besluiten om deze door uw aannemer te laten vervangen. Tegenwoordig worden hiervoor meestal PVC-buizen gebruikt.

Wat kost ontstoppen?

De uiteindelijke kosten kunnen nogal variëren, afhankelijk van het aantal gewerkte uren en de aard van de werkzaamheden. Aangezien het hierbij om maatwerk gaat, kunnen we u geen standaard prijzen meegeven. Ruim geschat ligt de gemiddelde prijs van tussen de 150 en 225 euro

Er zijn natuurlijk meerdere bedrijven actief en het is dus best om prijzen te vergelijken. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere ruimingswerken?

Bij Vakmangids kan u o.a. terecht voor:

mazouttank neutraliseren, mazouttank reinigen, keuren mazouttank, mazouttank verwijderen, mazouttank kopen, lekdetectie, septische put plaatsen, rioleringswerken, putboringen, beerput ledigen, regenput ledigen, schoorsteen reinigen, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

WC ontstoppen, afvoer ontstoppen, riolering ontstoppen, leidingen ontstoppen, toilet ontstoppen, … Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 loodgieters reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste loodgieter te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat aannemers gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen vakmannen uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

72