Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Winkelinrichting, kantoorinrichting of horeca inrichting?

Wilt u van uw zaak een echte publiekstrekker maken? Of wilt u van uw kantoor een aangename werkomgeving maken? Dan zit u goed op deze website! Onze specialisten creëren unieke kantoor- en winkelconcepten met een totaalservice voor ontwerp, plaatsing en afwerking.

Een deskundige interieurspecialist kan voor u ideeën tot leven kan brengen en kan de ruimtes in uw winkel, kantoor, café, restaurant, bakkerij, ... optimaal en functioneel benutten met de juiste kleuren, meubels en accessoires. Op basis van uw klantenprofiel zullen zij samen met u een zo passend mogelijk ontwerp uitwerken, dat optimaal aansluit bij uw bedrijfsdoeleinden.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

1 aanspreekpunt

Daarnaast hebben deze interieurspecialisten de beschikking over een vertrouwd persoonlijk netwerk aan aannemers, waarmee zij vaak samenwerken, zoals timmermannen, tapijtleggers, elektriciens, tegelzetters, etc., zodat u erop kunt vertrouwen dat het werk goed en professioneel wordt uitgevoerd. U heeft hierbij het grote voordeel dat zij alles opvolgen voor u en dat u maar 1 aanspreekpunt heeft. 

Interieurdesigner of interieurarchitect?

Indien u geen bouwkundige aanpassingen verwacht te doen voor de inrichting van uw kantoor of winkel, dan kunt u  een interieurontwerper inhuren voor de inrichting van uw bestaande pand. Zijn er wel bouwkundige ingrepen nodig, dan zal u best een interieurarchitect inschakelen.

Materiaalgebruik

Uw interieurarchitect weet welke materialen verkrijgbaar zijn en welke daarvan het beste op de specifieke wensen en budget voor uw pand aansluiten. Zo kunt u samen tot een passend ontwerp komen in de door u gekozen stijl. Uw interieurspecialist kan echter met materiaalkeuzen komen waar u zelf wellicht niet direct aan had gedacht, maar die voor verrassende resultaten kunnen zorgen.

Wij hebben tal van aannemers, interieurarchitecten en interieurstylisten uit uw regio tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het ontwerpen van een winkelinrichting of kantoorinrichting.

De geschikte partner uit uw regio vinden voor het inrichten van uw zaak?

Het zoeken van de meest geschikte partner kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede specialist vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook mensen waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en meedenken met u.

Om de juiste partner te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen voor uw kantoorinrichting, winkelinrichting of horeca inrichting.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor de (her)inrichting van uw zaak.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 firma's uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke partner het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost interieurinrichting?

Dat is een vraag die moeilijk te beantwoorden is. De uiteindelijke kosten variëren afhankelijk van de oppervlakte en indeling van uw winkel- of kantoorpand en uw persoonlijke voorkeuren en materiaalkeuze en eventuele meubelen of kasten op maat. Het gaat dus altijd om maatwerk, dus we kunnen u daarom geen standaard prijzen meegeven.  

Wat wel een feit is: prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere werken?

U kan bij Vakmangids ook terecht voor andere werken zoals:

interieurinrichting, gordijnen, interieurarchitect, architectenbureau, totaalrenovatie, woningbouw, houtskeletbouw, ontwerp tuin, schrijnwerker, aannemer interieurbouw, kasten op maat, meubelen op maat, traprenovatie, keuken renoveren, renovatie, ...

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste partner te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

94