fbpx

Putboringen

U bent hier: Vakmangids > Putboringen

PUTBORINGEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE PUTBORINGEN

Waarvoor wilt u putboringen laten uitvoeren?*

Welke service wenst u?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Waterput boren? Geothermische boringen? Zoek hier de beste vakman voor putboringen.

Heeft u de keuze gemaakt om een waterput of warmtepomp te installeren bij uw woning of bedrijf? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede installateur uit uw buurt. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in putboringen zoals een waterput boren of warmtepompboringen.

Ook voor het leveren van putten kan u deze specialisten contacteren: waterputten, peilputten, weideputten, milieuputten, septische putten, ...

Waterput boren / Warmtepompboringen

Bij het aanleggen van een waterput of een warmtepomp is het van belang gebruik te maken van een professionele aannemer om verzekerd te zijn van een optimale en veilige installatie!

Afhankelijk van de doeleinden van de put, zal er tot een bepaalde diepte geboord dienen te worden. Een put kan worden geboord voor particulieren, landbouwdoeleinden, bedrijven en instellingen.  

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor putboringen.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer voor putboringen of voor waterput boren kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een aannemer kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een aannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Waterput boren

Zodra u besloten heeft een waterput te laten boren bij uw woning of bedrijf, dan zijn er een aantal mogelijkheden afhankelijk van de doeleinden waarvoor u grondwater wilt gaan gebruiken.

Watervoorziening voor bedrijfsproces

Indien u een watervoorziening wilt aanleggen ten behoeve van uw bedrijfsproces, dan dient u te beschikken over betere kwaliteit grondwater en zal er in de meeste gevallen tot een diepte van ongeveer 100 meter dienen te worden geboord. De putboormachines van de aangesloten bedrijven kunnen doorgaans tot een diepte van 130 meter gaan.

Landbouwsector

Ten behoeve van de landbouwsector worden boringen verricht voor de voorziening van drinkwater voor dieren en de beregening van gewassen.

Particulier gebruik

De meeste huishoudens halen hun watervoorziening uit het centrale leidingwatersysteem, maar als u bij uw woning aanvullend water nodig heeft voor bijvoorbeeld de beregening van gewassen, dan kan het laten boren van een grondwaterput voordelig zijn voor het besparen van water en kosten. Voor beregening of het opvullen van een zwembad of vijver kan er op geringe diepte worden geboord, tot ongeveer 10 meter. Indien u het water voor huishoudelijk gebruik wilt toepassen, dan zal het ook van grotere diepte dienen te komen voor een hogere kwaliteit.

Verenigingen

Sportverenigingen kunnen het grondwater uit een eigen boring gebruiken voor de beregening van hun sportgrasvelden, in plaats van hiervoor leidingwater van hogere kwaliteit te verspillen. Het water van een diepte tot ongeveer 10 meter is hiervoor goed geschikt.

Wat kost een waterput boren?

Dat is een lastige vraag om te beantwoorden, aangezien dit erg afhankelijk is van het soort ondergrond, de diepte van de boring en het doel (warmtewinning of waterwinning). Het gaat om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Gemiddeld ligt de gemiddelde prijs  ergens tussen de 500 euro en 2000 euro

Er zijn meerdere bedrijven actief in het boren van putten. Vergelijken is dus geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u o.a. terecht voor:

mazouttank neutraliseren, mazouttank reinigen, keuren mazouttank, mazouttank verwijderen, mazouttank kopen, lekdetectie, septische put plaatsen, rioleringswerken, ontstoppingen, beerput ledigen, regenput ledigen, schoorsteen reinigen, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN