Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Mazouttank neutraliseren.

Is uw ondergrondse mazouttank verouderd en niet langer in gebruik? Dan moet u uw mazouttank neutraliseren

Wij helpen u met uw zoektocht naar eengoede specialist uit uw buurt. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het neutraliseren van mazouttanks. Bij het buiten gebruik stellen van mazouttanks is het van belang gebruik te maken van een ervaren bedrijf om verzekerd te zijn dat dit volgens voorschriften wordt uitgevoerd! 

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Vind de meest geschikte aannemer uit uw regio voor neutraliseren van uw mazouttank.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een persoon waarmee u een klik heeft, een vakman die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit de eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor mazouttank neutraliseren.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke specialist het beste bij u past.


 

FAQshoulhide

Neutraliseren & opvullen

Bovengrondse tank verwijderen & ondergrondse tank neutraliseren

Een verouderde bovengrondse tank kan gewoon in zijn geheel worden verwijderd, terwijl een ondergrondse tank die niet meer gebruikt wordt, geneutraliseerd en opgevuld dient te worden, waarna deze zonder risico voor het milieu ondergronds kan blijven liggen.

Neutralisatie stookolietank

Bij het neutraliseren en opvullen van een ondergrondse stookolietank, die niet langer wordt gebruikt danwel dusdanig is verouderd dat deze buiten gebruik dient te worden genomen, wordt een tank eerst leeggehaald, vervolgens schoongemaakt en opgevuld met inert materiaal, en blijft daarna ondergronds liggen.

Hierbij wordt de tank eerst leeggepompt. Eventueel resterende brandstof wordt overgepompt naar een locatie van uw keuze. Vervolgens zal de tank worden gereinigd met speciale middelen. Tot slot zal uw specialist de tank opvullen met een type inert schuim, zodat deze geheel onschadelijk wordt voor het milieu.

Attest

Nadat uw specialist de neutralisatie van de tank heeft afgerond, zult u een neutralisatieattest ontvangen hiervoor, als wettelijk bewijs dat u volgens de wetgeving heeft gehandeld bij het buiten gebruik stellen van stookolietanks.

Wat kost een stookolietank neutraliseren?

Een stookolietank neutraliseren en buiten gebruik stellen is werk voor specialisten. Voor een tank van 5000L moet u rekening houden met prijzen tussen €500 en €1000. 

Omdat er meerdere bedrijven actief zijn in het neutraliseren en opvullen van stookolietanks doet u er best aan om enkele prijzen te vergelijken. Zo kan u flink besparen.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik bij de neutralisatie van een tank recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook interesse in andere ruimingswerken?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten ruimingswerken:

stookolietank verwijderen, stookolietank reinigen, keuren stookolietank, stookolietank kopen, septische put ledigen, regenwaterput ledigen, lekdetectie, ontstoppingsdienst, rioleringswerken, putboringen, septische put plaatsen, regenwaterput plaatsen, regenwaterpomp plaatsen, schoorsteenveger, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen aannemers uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

89