Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Toegangscontrole

Toegangscontrole is beschikbaar voor bedrijven en particulieren. Voor bedrijfsgebouwen, winkels en kantoren is het vanzelfsprekend alles te beveiligen en gecontroleerd toegang te verlenen aan werknemers en bezoekers. Voor woningen wint toegangscontrole meer en meer aan populariteit. We willen ons veiliger voelen in onze eigen woning en we willen zoveel mogelijk controle behouden. 

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Wat is toegangscontrole?

Dat kunnen we best aantonen a.d.h.v. de diverse mogelijkheden die er zijn qua toegangscontrole:

 • badges
 • kaartlezers
 • biometrielezer
 • codeslot
 • infraroodsensor
 • vingerscans
 • irisscans
 • infraroodsensoren
 • bewakingscamera's
 • videofoons
 • parlofoons
 • slagbomen
 • elektrische poorten
 • geautomatiseerde deuren (bv. ziekenhuizen)
 • speciale sloten, raam- en deurwerk
 • ...

De meest geschikte firma uit de regio vinden voor toegangscontrole.

Het zoeken van de meest geschikte firma kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een firma kiezen. U wilt een goed bedrijf vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook mensen waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en kunnen meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke firma het beste bij u past.


FAQshoulhide

Bedrijven vs. particulieren

Particulieren hebben doorgaans interesse in het beveiligen van de toegang tot hun woning (elektrische poort, videfoon, alarminstallatie, camera, ...).

Bij bedrijven gaat het meestal niet alleen om de toegang tot het gebouw te beveiligen, maar ook om de ruimtes in het gebouw te beveiligen die enkel voor bepaalde personen toegankelijk mogen zijn zoals serverruimtes, opslagruimtes, vergaderzalen, kantoren van management, ...

Wat kost het?

Dit is natuurlijk altijd maatwerk. Zeker voor bedrijven is het onbegonnen werk om dit hier te gaan uitspitten. In de bedrijfswereld wordt er vaak ook een volledig plan uitgewerkt. U zit natuurlijk met materiaalkost, leveringskosten, uurlonen en eventueel een onderhoudscontract (voor bedrijven).

Wat wel zeker is: vergelijk prijzen is geld besparen. Hiermee kan u wel 10% tot 30% besparen.

Voor particulieren verwijzen we u ook graag door naar onze pagina's camerabeveiliging, alarminstallaties, video-en parlefonie, domotica en geautomatiseerd hekwerk.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde elektriciteitswerken, uitgevoerd door uw elektricien, kunt u genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werken die met elektriciteit te maken hebben:

elektriciteitswerken, camerabewaking, domotica, verlichting, keuring elektriciteit, elektriciteit aanleggen, elektriciteit vernieuwen, elektrische verwarming, videofonie, parlofonie, alarmsystemen, inbraakbeveiliging, laadpalen, trapliften, datanetwerken, industriële elektriciteit, automatisatie, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 specialisten reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

62