Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Verlichting plaatsen & aansluiten

Wij hebben tal van aangesloten elektriciens & specialisten die gespecialiseerd zijn in het verlichting plaatsen & aansluiten in nieuwbouwwoningen en bij renovatieprojecten. 

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Verlichting bij nieuwbouw & renovatie

Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten kan u onze elektriciens vragen voor het plaatsen van een elektrische installatie, aanleggen van elektriciteit, maken van een lichtplan (of lichtadvies geven) of voor het aansluiten van verlichting zoals bv. inbouwspots of led, ...

Buitenverlichting & tuinverlichting

Ook voor buitenverlichting & tuinverlichting zit u hier goed. Wij zorgen voor gratis offertes. Het enige wat u moet doen, is ons offerteformulier invullen en onze specialisten zullen u contacteren. 

Geschikte specialist uit de regio vinden voor het plaatsen van verlichting, buitenverlichting of tuinverlichting? 

Het zoeken van de meest geschikte elektricien of specialist kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede specialist vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste specialist te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele firma's te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis  gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor verlichting, buitenverlichting en tuinverlichting.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Binnenverlichting

Als u gaat bouwen of verbouwen moet er eerst goed nagedacht worden over de bekabeling. Lichtpunten die er moeten bijkomen, verlegd of verwijderd worden. Moeten er schakelaars bijgeplaatst worden? Heeft u een vals plafond, dan moeten de transformatoren voldoende ruimte hebben zodat ze kunnen afkoelen. Wilt u led spots, dan moet u overschakelen naar laagspanning.

Voor de plaatsing kan u dus best beroep doen op een ervaren elektricien die u lichtadvies geeft en eventueel een lichtplan opstelt.

Buitenverlichting & tuinverlichting

Waar moet u zoal aan denken? Kabels, lichtpunten, schakelaars, zonnepanelen, dimmers, bewegingssensor, netspanning of laagspanning, ...

Het ontwerpen van een lichtplan voor uw tuin, of op zijn minst professioneel lichtadvies krijgen van een ervaren elektricien kan u veel miserie besparen. Ook uw tuinarchitect kan u hiermee helpen bij het opmaken van een tuinontwerp.

Lamp of luster laten omhoog hangen?

Wilt u echter simpelweg een luster of lamp, binnen of buiten, laten omhoog hangen? Dan kan u best een beroep doen op een klusjesman.

Wat kost verlichting plaatsen?

U zit met de materiaalkost: lampen, LED, inbouwspots, ... 

Ruim geschat ligt de prijs van een elektricien voor algemene elektriciteitswerken ergens tussen 30 euro tot 50 euro per uur.

Bij een renovatieproject speelt de leeftijd van uw woning een belangrijke rol omdat u mogelijks korting op BTW of andere subsidies krijgt. 

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde elektriciteitswerken, uitgevoerd door uw elektricien, kunt u genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werken die met elektriciteit te maken hebben:

elektricien, camerabewaking, domotica, inbraakbeveliging, keuring elektriciteit, elektriciteit aanleggen, elektriciteit vernieuwen, elektrische verwarming, videofonie, parlofonie, toegangscontrole, laadpaal thuis, traplift, datanetwerken, industriële elektriciteit, automatisatie, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw aanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar elektriciens & specialisten bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde electriciens u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

57