fbpx

Alarmsystemen / Inbraakbeveiliging

U bent hier: Vakmangids > Alarmsystemen / Inbraakbeveiliging

ALARMSYSTEMEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

GRATIS OFFERTESERVICE

Waar wilt u een alarmsysteem?*

Meerdere selecties mogelijk.

Type installatie?*

Gewenste functies?*

Meerdere selecties mogelijk.

Bekabeling of draadloos?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze specialisten voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Alarmsystemen & inbraakbeveiliging

Alarmsystemen voor de beveiliging van uw woning of bedrijf? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede installateur uit uw buurt. Wij hebben tal van aangesloten installateurs die gespecialiseerd zijn in installeren van professionele alarmsystemen en inbraakbeveiliging.

Ze komen bij u ter plaatse langs om een plan van inbraakbeveiliging uit te werken op maat van uw woning, bedrijf of gebouw. Vervolgens zal de monteur langskomen voor de plaatsing van uw alarmsysteem.

Voordeel van alarmsystemen?

Ongewenste bezoekers buiten houden. Er gebeuren dagelijks gemiddeld 7 inbraken. Reden genoeg dus om uw woning, winkel of kantoor te beveiligen met een alarmsysteem voor inbraakbeveiliging. Zowel bij particulieren als bedrijven wordt er steeds maatwerk geleverd.

De geschikte installateur uit uw regio vinden voor alarmsystemen & inbraakbeveiliging.

Het zoeken van de meest geschikte firma voor uw alarmsystemen en inbraakbeveiliging kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede specialist vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste persoon te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bedrijven uit uw eigen regio!

Op zoek naar de beste prijs voor alarmsystemen & inbraakbeveiliging? 

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 specialisten uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke firma het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Gebouw of woning beveiligen

Bewegingsdetectoren

Een alarmsysteem voor uw woning begint meestal met bewegingsdetectoren. Deze melders kunnen worden geplaatst om beweging te detecteren in en rondom uw woning waarbij u de beelden kunt raadplegen op uw computer of gsm.

Raammagneten

Raammagneten op de ramen van uw woning plaatsen ter beveiliging tegen inbraak is ook een optie. Deze magneten zullen zorgen dat bij het ongeoorloofd openen van de ramen het alarmsysteem in werking zal worden gesteld, zodat u weet dat er een mogelijke indringer is.

Camerabeveiliging

Afhankelijk van uw situatie kan camerabeveiliging als onderdeel van het alarmsysteem worden geplaatst. U kunt in overleg met uw installateur bespreken of dit zinvol is, en hoeveel en wat voor camera’s het meest geschikt zijn voor uw specifieke wensen en situatie.

Slimme beveiliging

Woningen worden steeds slimmer, o.a. door domotica maar ook de beveiliging van uw huis kan steeds slimmer. U kunt uw beveiliging in vele gevallen ook besturen op afstand wat het mogelijk maakt om snel te reageren in geval van problemen.

Extra opties

U kan uw alarmsysteem bv. aansluiten op een alarmcentrale zodat hulpdiensten of door u gekozen telefoonnummers een alarmmelding krijgen bij brand of inbraak. Met een buitensirene brengt u ook de omgeving op de hoogte van de noodsituatie.

Wat is de kostprijs?

Het zal deels afhangen van uw specifieke wensen en het soort alarmsysteem (bv.: draadloos of met kabels).

Ruim geschat ligt de prijs van een elektricien of installateur ergens tussen 30 tot 40 euro per uur. Natuurlijk moeten er ook nog materiaalkosten gerekend worden. De leeftijd van uw woning en het materiaal waaruit uw woning is opgebouwd zullen mogelijk ook van invloed zijn op de prijs die uw installateur aanrekent.

U kan zelf natuurlijk ook in fases werken. U kunt eerst de beveiliging tegen inbraak laten plaatsen en pas later de camerabewaking bijvoorbeeld, zodoende u uw kosten kan spreiden.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere werken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werken die met elektriciteit te maken hebben:

elektriciteitswerken, camerabewaking, domotica, verlichting, keuring elektriciteit, elektriciteit aanleggen, elektriciteit vernieuwen, elektrische verwarming, videofoon, parlofoon, toegangscontrole, laadpaal kopen, traplift kopen, datanetwerken, industriële elektriciteit, automatisatie, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN