fbpx

Gevelbekleding Zoersel

U bent hier: Vakmangids > Gevelbekleding > Gevelbekleding Zoersel

GEVELBEKLEDING Zoersel: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE GEVELBEKLEDING

Welk type woning heeft u?*

Met welk materiaal wilt u uw gevel bekleden?*

Wilt u materialen combineren? Meerdere selecties zijn mogelijk.

Moet uw gevel ook geïsoleerd worden?*

Wat is de oppervlakte van uw gevel?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Gevelbekleding Zoersel

Een gevel bekleden is zeer belangrijk omdat het de voornaamste factor is die uitstraling van uw woning bepaald. Afhankelijk van de type gevelbekleding die u kiest, kan u gaan voor een strakke of landelijke stijl. Het is uiteraard ook mogelijk, mits uw woning dit toelaat, om materialen te combineren.

De combinatie van crepi en een houten gevelbekleding is een populaire combinatie, maar ook traditionele materialen zoals leien, sidings en PVC worden vaak toegepast, en zelfs metalen gevelbekleding en vezelcement platen winnen aan populariteit bij particuliere woningen.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede gevelwerker uit Zoersel voor het plaatsen van gevelbekleding. Wij hebben tal van bedrijven tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in gevels bekleden.

Soorten gevelbekleding

De keuze wordt uiteraard bepaald uw beschikbare budget en uw voorkeur qua stijl. U heeft o.a. keuze uit:

 1. Leien
 2. Sidings
 3. Composiet
 4. Cementeren
 5. Houten gevelbekleding
 6. Metaal & ALU (aluminium)
 7. PVC (kunststof)
 8. Vezelcement platen
 9. Natuursteen
 10. Koper
 11. Crepi 
 12. Steenstrips
 13. Spuitkurk
 14. Kaleien
 15. Schilderen
 16. Metselen (gevelsteen)

Gevel bekleden renoveren & isoleren

Gevelwerkers hebben ervaring met zowel nieuwbouwwoningen als gevelrenovaties. Ook het isoleren van uw gevel is daarbij geen enkel probleem. 

Geschikte gevelwerker uit regio Zoersel vinden.

Het zoeken van de meest geschikte gevelwerker uit Zoersel kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede gevelwerker vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste gevelwerkers uit uw omgeving!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke gevelwerker het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven?+

Wat kost het bekleden van een gevel?

De prijs zal sterk bepaald worden of u uw gevel ook laat isoleren of niet, en uiteraard van het gekozen materiaal voor het bekleden van de gevel. De prijzen daarvan kunnen sterk uiteenlopen.

Enkele voorbeeldtarieven (richtprijzen) voor plaatsing zonder isolatie: kaleien, PVC, hout en sidings schommelt tussen €30/m² en  €80/m². Crepi ligt tussen €80/m² en €100/m² en steenstrips tussen €150/m²  en €180/m².

Afhankelijk van het type materiaal waarmee u uw gevel wilt bekleden, kan hier nog €100/m² tot €200/m² bijkomen voor het isoleren van uw buitenmuren.

Het is dus belangrijk om offertes van gevelwerkers te vergelijken, niet alleen op prijs maar ook materialen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er premies beschikbaar?

Voor bepaalde renovatie- en isolatiewerken kunt u in bepaalde gevallen genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: