Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Steentapijt plaatsen

Steentapijt is aan een opmars bezig in woningen. U heeft ze ongetwijfeld al zien liggen in kantoren, winkels, ziekenhuizen en andere gebouwen, maar meer en meer zal u het ook terugvinden bij vrienden en familie.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Wat is steentapijt?

Het is uiteraard geen tapijt. Het is een naadloze korrelvloer die bestaat uit kleine steentjes, stukjes glas en aluminium of kunststof deeltjes voor een glanzend effect. Deze vloer is beschikbaar in verschillende soorten en diverse kleuren.

Groot voordeel? U kan het zowel over chape (ondergrond) als over uw bestaande vloer plaatsen. Er komen geen afbraakwerken aan te pas.

Waarom is het ondertussen zo populair bij gezinswoningen? 

 • Het is een naadloze en moderne vloerbekleding.
 • Er zit een mooie structuur in.
 • Het is onderhoudsvriendelijk.
 • Kan zowel dienen als binnenvloer of buitenvloer.
 • Het kan ook in vochtige ruimtes zoals in een badkamer geplaatst worden.
 • Het is geluidsisolerend.
 • Kan gecombineerd worden met vloerverwarming.
 • Deze vloer heeft een zeer aantrekkelijke prijs per vierkante meter.

De geschikte aannemer uit uw regio zoeken aankoop en/of plaatsen van steentapijt.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Een vloer voor binnen & buiten

Dit type vloer is beschikbaar in een open en gesloten structuur

Open structuur

Een open structuur wordt geplaatst in droge ruimtes. Denk aan uw living, uw hal, slaapkamers, ... 

Vocht en vuil kan namelijk in de vloer intrekken en na een tijdje zichtbaar worden. Reinigen met veel water kan u dus best niet doen. Stofzuigen, borstelen of het gebruik van een vochtige doek is meer aangeraden.

Gesloten structuur

Een gesloten structuur is beter voor vochtige ruimtes zoals bv. wc’s, keukens, badkamers, ...

Gebruik maken van een dweil en water is hier geen probleem. De prijs per vierkante meter is lichtjes duurder. 

Buitenvloer

Het is tevens een ideale keuze voor uw oprit, terras of als tuinpad. Het is bestand tegen vorst, slijtage en mos. Bovendien kan het ook snel geplaatst worden t.o.v. traditionele materialen. 

Heeft u een terrasvloer die u beu gezien bent? Geen probleem. Deze vloer kan bovenop verschillende soorten ondergrond geplaatst worden zoals asfalt, tegels, beton, klinkers, ... 

Wat kost steentapijt?

De prijs hangt af van de structuur die u wenst (gesloten of open) en uiteraard het aantal vierkante meters dat u nodig heeft. Gemiddeld liggen de prijzen incl. plaatsing tussen €30 en €65 per vierkante meter. 

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde isolatie- en verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Alles voor vloeren...

Bij Vakmangids kan u terecht voor alles wat met vloer- en tegelwerken te maken heeft:

Terras aanleggen, oprit aanleggen, kasseiwerken, vloerder, tegelzetter, klinkerwerken, vloerisolatie, betonvloeren, gietvloeren, kurkvloeren, laminaat leggen, parketvloeren leggen, parket schuren, parket herstellen, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • 12.758

  Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag voor steentapijt. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen vakmannen uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

43