Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Oprit reinigen & terras reinigen

Een goed onderhouden terras of oprit geeft een propere uitstraling voor uw woning. Het probleem is natuurlijk dat er snel vuiligheid, mos en algen ontstaan. Bij een oprit kunnen daar ook nog olievlekken bijkomen van wagens. Of misschien zit u met verfvlekken of vetplekken van de barbecue?

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Het kan allemaal en het heeft geen mooi effect op de uitstraling van uw oprit en terras. De oplossing? Uw oprit of terras laten schoonmaken. 

Zelf uw terras of oprit reinigen of laten kuisen?

Uw oprit of terras reinigen is een klus die u zelf kan uitvoeren, maar u moet wel op een aantal zaken letten:

  • het soort reinigingsproduct dat u gebruikt. Verkeerde producten kunnen schade brengen aan planten of huisdieren.
  • te hoge druk kan schade toebrengen.

De meeste onder ons zien er al tegenop om het gras af te rijden, dus laat staan om uw terras of oprit te reinigen. Of het ontbreekt u simpelweg aan tijd. Daarom is het altijd nuttig & verstandig om een gespecialiseerde firma of vak.man in te schakelen.

Zij zijn experten in reinigingsmiddelen en beschikken over professionele apparatuur om snel en vakkundig uw terras en/of oprit te reinigen.

De meest geschikte firma uit uw regio vinden voor het reinigen van uw terras of oprit?

Het zoeken van de meest geschikte firma voor uw terras of oprit te proper te maken kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Vuil, mos & groene aanslag verwijderen

Terrassen en opritten die vervuild raken, kunnen last hebben van verschillende soorten vuil. Veel hangt ook af van de type vloer. Tussen tegels en klinkers kunnen mos & algen groeien. Een oprit of terras in beton is een gesloten oppervlakte waar onkruid zelfs geen kans heeft.

Mos verwijderen, groene aanslag verwijderen & vlekken verwijderen

De oorzaak van mos, algen en zo dus groene aanslag is te wijten aan vocht en een gebrek aan zonlicht. De hogedrukreiniger gebruiken kan een oplossing zijn, maar u moet oppassen dat u de beschermlaag van uw tegels of klinkers niet beschadigd, of dat de voegen loskomen, of dat uw tegels afbreken.

U moet daarnaast ook vermijden dat uw reinigingsmiddel uw bloemen, planten en eventuele huisdieren niet beschadigd.

Wat kost het reinigen van een oprit of terras?

De prijs voor het reinigen van terrassen of opritten ligt gemiddeld tussen 5 en 15 euro per vierkante meter. De prijs zal afhankelijk zijn van de oppervlakte, type vloer en de hardnekkigheid van het vuil.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde isolatie- en verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Ook andere reinigingswerken laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten reinigingswerken:

gevelreiniging, gevel zandstralen, ontmossen van daken, zonnepanelen reinigen, schoorsteenvegen, ramen wassen, schoonmaak, poetshulp, ...

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is en dus om een geschikte gevelreiniger te vinden.

Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat vakmannen gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar firma’s bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

49