Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

Zwembad plaatsen? Zoek uw zwembadbouwer.

U wilt een eigen zwembad plaatsen zodat u ten volle kan genieten? Met een eigen zwembad in de tuin lijkt het alsof u elke dag in eigen thuis kan genieten van een eigen stukje paradijs. Voor een goed uitgevoerde zwembadbouw heeft u natuurlijk een goede zwembadbouwer nodig.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Een goede zwembadbouwer is iemand waarmee u een lange termijn relatie aangaat. Nadat uw zwembad geplaatst is, wilt u natuurlijk een aanspreekpunt voor vragen i.v.m. garantie, onderhoud, problemen of herstellingen.

Betonnen zwembad plaatsen

Wilt u een zwembad dat heel uw leven zal meegaan? U heeft complete vrijheid in vorm, grootte, diepte en afwerking. De plaatsing duurt gemiddeld een 30-tal dagen.

Monoblock zwembad plaatsen

Monoblock zwembaden zijn eigenlijk een soort van prefab uitvoeringen. De blokken worden op voorhand gefabriceerd en kunnen daarom snel geplaatst (in enkele dagen) worden. Er zijn heel veel verschillende vormen, kleuren en maten, maar helemaal op maat is het natuurlijk niet.

Inox zwembad plaatsen

Bij Inox zwembaden kan u kiezen uit standaard maten of maatwerk. Net zoals bij bouwkundige zwembaden heeft u volledige keuzevrijheid. De inox badkuip wordt op voorhand gemaakt en wordt in zijn geheel geleverd en geplaatst.

Epoxy zwembad plaatsen

Epoxy zwembaden bestaan uit 1 stuk en het basismateriaal is epoxy hars. Ze worden ook wel eens luxe zwembaden genoemd vanwege hun uitmuntende kwaliteit en strakke vormgeving.

Keramische zwembad plaatsen

Het gaat hier om standaard maten. Het grote voordeel is de snelle plaatsing en het feit dat u jarenlang kunt genieten vanwege de zeer sterke kwaliteit.

Polyester zwembad plaatsen

Een polyester zwembad is in feite ook een monoblock, maar dan bestaande uit polyester blokken. Ze vergen achteraf weinig onderhoud en het materiaal voelt aangenaam aan.

De geschikte zwembadbouwer uit uw regio vinden voor het plaatsen van uw zwembad.

Het zoeken van de meest geschikte zwembadbouwer  kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een zwembadbouwer kiezen. U wilt een goede zwembadbouwer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste zwembadbouwer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste zwembadbouwers uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 zwembadbouwers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke zwembadbouwer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost een zwembad?

Vanzelfsprekend kunnen we daar geen zinnig antwoord op geven, maar we kunnen u wel wat richtprijzen geven (aankoop & plaatsing):

  • Een polyester zwembad: +- 30.000 euro
  • Monoblock & bouwkundige zwembaden: vanaf 30.000 à 40.000 tot...
  • Inox zwembaden: vanaf 50.000 euro tot...

De prijs is natuurlijk sterk verschillen naargelang de grootte en de afwerking, maar het is duidelijk dat u prijzen moet vergelijken. Het kan u een flinke besparing opleveren.

Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be

Liever een (zwem)vijver?

Bij Vakmangids kan u terecht voor het aanvragen van offertes voor:

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • 12.758

    Meer dan 12000 geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

Overzicht van de beste bedrijven

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers. Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is en dus om een geschikte gevelreiniger te vinden.

Er kunnen max. 3 zwembadbouwers reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren.

Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat zwembadbouwers gaan reageren op uw offerteaanvraag.

Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen zwembadbouwers uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar zwembadbouwers bij u in de buurt.

Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

21