fbpx

Buitenzwembad of inbouw zwembad kopen?

U bent hier: Vakmangids > Zwembad kopen • buitenzwembad

ZWEMBAD KOPEN: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

GRATIS OFFERTESERVICE

Waarvoor wilt u een offerte?*

Wilt u extra's?*

Meerdere selecties mogelijk.

Locatie van uw zwembad?*

Budget?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze zwembadbouwers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Inbouw zwembad kopen

Wilt u een buitenzwembad kopen voor in uw tuin? Weet u al welk type buitenzwembad u graag zou hebben? Al eens gezocht naar prijzen en aannemers die u kunnen verder helpen?

Wij helpen u graag op weg:

1) Er zijn verschillende mogelijkheden als u een buitenzwembad of inbouw zwembad wenst. Met uitzondering van beton, gaat het steeds om Monoblock zwembaden:

  • Bouwkundig zwembad of betonnen zwembad
  • Inox zwembad
  • Epoxy zwembad
  • Polyester zwembad
  • Keramisch zwembad

2) Als u het type buitenzwembad gekozen hebt, kan u gaan nadenken over vorm, grootte, afwerking, ...

3) Een zwembad kopen is toch wel een investering en daarom is het uiteraard niet onbelangrijk om prijzen te vergelijken bij enkele aannemers. We helpen u hier uiteraard ook mee verder.

De meest geschikte aannemer uit de regio vinden voor zwembaden.

Het zoeken van de meest geschikte zwembad aannemer kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen voor uw inbouw zwembad.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit uw eigen regio!

Zwembad kopen aan de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Soorten inbouw zwembaden

Hieronder hebben we het verder over de verschillende soorten inbouw zwembaden:

Bouwkundig zwembad

Wilt u een zwembad dat heel uw leven zal meegaan? Dan kiest u best voor een bouwkundig zwembad of een betonnen zwembad. De constructie bestaat steeds uit beton. U heeft complete vrijheid in vorm, grootte, diepte en afwerking. De plaatsing duurt gemiddeld een 30-tal dagen.

Monoblock zwembad

Monoblock zwembaden zijn eigenlijk een soort van prefab uitvoeringen. De blokken worden op voorhand gefabriceerd en kunnen daarom snel geplaatst (in enkele dagen) worden.

Er zijn heel veel verschillende vormen, kleuren en maten, maar helemaal op maat is het natuurlijk niet. Het is daardoor wel goedkoper dan een bouwkundig zwembad.

Inox zwembad

Inox zwembaden zijn een ware lust voor het oog. Ze hebben vooral een esthetische meerwaarde! Bij Inox zwembaden kan u kiezen uit standaard maten of maatwerk. Net zoals bij bouwkundige zwembaden heeft u volledige keuzevrijheid.

De inox badkuip wordt op voorhand gemaakt en wordt in zijn geheel geleverd en geplaatst.  De plaatsing gebeurd dus sneller dan bij een bouwkundig zwembad of betonnen zwembad. Ze zijn over het algemeen wel duurder dan bouwkundige zwembaden.

Epoxy zwembaden

Epoxy zwembaden worden gemaakt van epoxy hars. U heeft hierbij de keuze uit standaard formaten. Ze zijn voor gekend voor hun uitmuntende kwaliteit.

Keramische zwembaden

Het grote voordeel van keramische zwembaden is de snelle plaatsing en het feit dat u jarenlang kunt genieten vanwege de goede kwaliteit.

Polyester zwembad

Een polyester zwembad is in feite ook een type monoblock zwembad. Dit type van zwembad wordt vaak ook gebruikt door doe-het-zelvers met behulp van een blokkitsysteem.

Bent u een handige harry en wilt u wat geld uitsparen? Vraag uw zwembadbouwer om begeleiding bij het bouwen van uw eigen zwembad.

Of als u een goedkoper alternatief wilt dan een zwembad op maat, dan kan u dit ook laten plaatsen natuurlijk.

Wat is de prijs van een inbouw zwembad?

Vanzelfsprekend kunnen we daar geen zinnig antwoord op geven, maar we kunnen u wel wat richtprijzen geven (aankoop & plaatsing):

  • Een polyester zwembad: +- 30.000 euro
  • Monoblock & bouwkundige zwembaden: vanaf 30.000 à 40.000 tot...
  • Inox zwembaden: vanaf 50.000 euro tot...

De prijs van een inbouw zwembad is natuurlijk sterk verschillen naargelang de grootte en de afwerking, maar het is duidelijk dat u aannemers & prijzen moet vergelijken.

Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Liever een zwemvijver of zelfbouw?

Bij Vakmangids kan u terecht voor het aanvragen van offertes voor:

Daarnaast kan u hier ook terecht voor alle soorten werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN