Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Bertem zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Bertem. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Bertem gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Bertem.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Bertem. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Bertem te vinden.

Bertem

Overzicht van de beste bedrijven in Bertem en omgeving

Spouwmuurisolatie Bertem

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede specialist uit Bertem voor het isoleren van spouwmuren. Wij hebben tal van aannemers in Bertem tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in spouwmuurisolatie.

Wat is spouwmuurisolatie in feite? Bij oudere woningen is er ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur. Die tussenruimte noemt men de ‘spouw’ of ‘spouwmuur’. Via deze ruimte gaat er heel wat warmte verloren. Laat u die spouw opvullen met isolatie? Dan spreekt men over spouwmuurisolatie.

Bij nieuwbouwwoningen wordt de spouw direct opgevuld waardoor spouwmuren isoleren voornamelijk wordt toegepast bij oudere woningen. Het is een relatief makkelijke & goedkope ingreep die u snel kan terugverdienen vanwege beschikbare premies voor het isoleren van spouwmuren.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Voordelen van spouwmuren isoleren?

 • Véél beter leefcomfort in uw woning. Uw huis blijft warmer in de winter en koeler in de zomer.
 • Snelle terugverdientijd & niet zo dure ingreep.
 • Subsidies beschikbaar.
 • Relatief makkelijke ingreep.
 • Snelle plaatsing.
 • Resultaat direct voelbaar.

Geschikte isolatie voor spouwmuurisolatie

 • EPS parels 
  EPS parels zijn kleine isomobolletjes die via gaten in de voegen in de spouwmuur geblazen worden. EPS parels zijn het meest vochtbestendig.
 • Knauf Supafil
  Glaswol dat speciaal ontwikkeld werd voor het isoleren van spouwmuren. Goedkoopste materiaal, maar scoort wel het best op vlak van geluidsisolatie en brandveiligheid.
 • Pur spuitisolatie
  PUR spuitisolatie is duurzaam, vochtbestendig en krimpvrij. Het is bovendien het meest aangeraden in geval van een vervuilde of smalle spouwmuur. Het is wel het duurste isolatiemateriaal, maar wel het best isolerende materiaal.

Heeft u reeds spouwmuurisolatie, maar zit u met energieverlies of vochtproblemen?

De isolatiematerialen die vandaag beschikbaar zijn, zijn stukken beter dan wat men vroeger had. Wanneer verouderdisolatiemateriaal heef, kan u last hebben van ingezakte isolatie, energieverlies en vochtproblemen.Oplossing? 

 1. Isolatiemateriaal aanvullen.
 2. Oude spouwmuurisolatie verwijderen en vervangen door nieuwe isolatie.

Ik heb een spouw, maar de aannemer zegt dat deze niet geschikt is voor te isoleren?

Dat kan inderdaad als uw spouw bv. niet dik genoeg is, te vervuild is of als uw gevel niet in goede staat is. Dan zijn er twee alternatieven:

 1. Muurisolatie (muren isoleren langs de binnenzijde).
 2. Gevelisolatie (muren isoleren langs de buitenzijde - dit betekent dan ook dat u nieuwe gevelbekleding moet plaatsen).

Vind hier de beste aannemer uit regio Bertem voor spouwisolatie.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer uit regio Bertem kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Bertem.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor spouwmuren isoleren.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat kost spouwisolatie?

De prijs is afhankelijk van woning tot woning. Hoe groter de woning, hoe duurder de spouwisolatie zal kosten. Daarnaast speelt het type isolatiemateriaal ook een rol.

Enkele richtprijzen: de totale prijs ligt gemiddeld tussen €20/m2 en €35/m2. De gemiddelde kost voor een rijhuis ligt tussen +- €1000 en €3000.  Een appartementen is dus doorgaans goedkoper (circa €400 à €900). Voor (half) open bebouwingen kan de prijs variëren tussen circa €1500 en €4500.

Het is dus belangrijk om offertes van aannemers te vergelijken, niet alleen op prijs maar ook materialen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Bertem

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

157

1