fbpx

Transportbedrijf of koerierdienst gezocht?

U bent hier: Vakmangids > Transport

TRANSPORTBEDRIJF: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE TRANSPORT

Welk transport heeft u nodig?*

Wanneer?*

Heeft u een specifieke datum?

Als u nog geen datum heeft, moet u dit veld niet invullen.

Vervoer van:*

Vervoer naar:*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze transportbedrijven en koerierdiensten voldoende informatie hebben om op te reageren.

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Transportbedrijf

Transportbedrijf of koerierdienst gezocht?

Wij helpen u met uw zoektocht naar transportbedrijven of koerierdiensten uit uw regio. Wij hebben tal van transportbedrijven & koerierdiensten tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in transport, gaande van pakketdiensten, containertransport en wegtransport. Nationaal en internationaal.

Hoe een transportbedrijf of koerierdienst uit uw regio vinden?

Het meest geschikte transportbedrijf of koerierdienst vinden uit uw regio kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een transportbedrijf of koerierdienst kiezen. U wilt een goed bedrijf vinden dat een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een een transporteur of koerier waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bedrijven uit uw omgeving.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor transport.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.
Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is voor nationaal of internationaal vervoer.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Soorten vervoer

Alle soorten vervoer zijn mogelijk: op- of overslag, het vervoer van lege of volle containers, containers op grondtankcontainers of gevaarlijke stoffen (ADR), vervoer met dieplader, pakketdiensten, drukwerk, waardepapieren, reisdocumenten, goederen, pallets, onderdelen, machines, verfproducten, voeding, ...

Wegtransport

Wegtransport vertegenwoordigt ongeveer 70% van het transport vervoer. Het is dus m.a.w. de motor van onze economie. We vervoeren bovendien niet enkel nationaal, maar ook internationaal. En dat vraagt natuurlijk om betrouwbare partners. Hier bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar firma in België.

Containertransport

Vervoer van en naar een distributiecentrum vergt veel activiteit & planning. Wilt u af van de noodzaak om bij elk vervoer opnieuw een vervoerder te benaderen? Ook dan zit u hier correct. Vul ons contactformulier in en wij brengen u in contact met de beste transportfirma's uit uw regio.

Koerierdiensten

Bent u eerder op zoek naar koerierdiensten zoals pakketdiensten of dringend vervoer van documenten? Ook voor sneltransport in binnen- en buitenland kan u een beroep doen op onze koeriers.

Wat kost transport?

Hier kunnen we u natuurlijk geen concreet antwoord op geven. Prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals o.a.:

  • Hoeveelheid / soort goederen
  • Soort vervoer
  • Leverlocatie
  • Levertermijn

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice. 

Heb ik recht op 6% BTW?

Standaard geldt het normale BTW tarief. Echter kan dit onder bepaalde situaties afwijken. Uw transporteur of koerier zal u hierover informeren als u vragen heeft. U kan alvast ook meer informatie hier terugvinden.

Ook andere opdrachten laten uitvoeren?

Bij Vakmangids kan u terecht voor alle soorten werken zoals o.a.:

verhuizenverhuisliften, taxiautocar hurenbus hurenbusreizenwitgoed herstellingongediertebestrijding, …

Bekijk hier gerust alle soorten werkzaamheden waarvoor u een beroep kan doen op onze gratis offerteservice.

OFFERTE AANVRAGEN