fbpx

Keuren mazouttank Oost-Vlaanderen

U bent hier: Vakmangids > Mazouttank keuren > Keuren mazouttank Oost-Vlaanderen

KEUREN MAZOUTTANK Oost-Vlaanderen: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE KEUREN MAZOUTTANK

Waarvoor wilt u een offerte?*

Nieuwe installatie of bestaande tank?*

Wat is de inhoud van de tank?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze specialisten voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Keuren mazouttank Oost-Vlaanderen

Beschikt u over een mazouttank in Oost-Vlaanderen en wilt u deze laten keuren? Het laten controleren van mazouttanks is wettelijk verplicht.

Erkende technicus

Bij het keuren van een mazouttank is het van belang gebruik te maken van een erkend technicus of vakman om verzekerd te zijn dat het gebeurd in overeenstemming met de milieuvoorschriften en regelgeving.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede keurder uit omgeving Oost-Vlaanderen. Wij hebben tal van vakmannen tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in het keuren van een mazouttank.

De geschikte keurder uit regio Oost-Vlaanderen vinden voor het keuren van mazouttanks.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer uit Oost-Vlaanderen kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een aannemer waarmee u een klik heeft, een vakman die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste keurder te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit omgeving Oost-Vlaanderen.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs tankkeuring.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke keurder het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Keuren stookolietank

Het laten keuren van een mazouttank is wettelijk verplicht. Of het nu om de plaatsing van een geheel nieuwe tank gaat bij een nieuwbouwwoning, of een reeds bestaande stookolietank, mazouttanks dienen te worden geplaatst door een erkend technicus en vervolgens periodiek te worden gekeurd. Hieronder vind u een korte toelichting op de keuringseisen bij een de plaatsing van een nieuwe tank, en de periodieke controlere van een bestaande mazouttank.

Wanneer is een stookolietank keuren verplicht?

De wetgever maakt een onderscheid in particulieren en bedrijven.

Particulieren

  1. Eenmalige keuring voor bovengrondse tanks.
  2. Een ondergrondse tank moet om de twee of vijf jaar gekeurd worden.

Bedrijven

  1. Elke 3 jaar moet uw bovengrondse tank gekeurd worden.
  2. Keuren van ondergrondse stookolietanks moet elke 2 jaar gebeuren.

Keuren bij verkoop woning

Wanneer u uw woning verkoopt en u heeft een stookolietank dan moet u deze ook verplicht laten keuren.

Keuren ook verplicht bij plaatsing nieuwe stookolietank

Indien u bij uw nieuwbouwwoning een nieuwe stookolietank wilt laten plaatsen, dan zult u eerst dienen te kiezen tussen een bovengrondse en een ondergrondse tank, en dan de vereiste capaciteit. Bij de installatie van een stookolietank dient altijd een erkend technicus aanwezig te zijn, om er zeker van te zijn dat de installatie in overeenstemming met de geldende de milieuvoorschriften plaatsvind.

Lees meer over mazouttank kopen.

Periodieke keuring 

Indien u al in het bezit bent van een bestaande stookolietank, dient u eveneens periodiek een keuring te laten uitvoeren door een erkend technicus. De meeste particulieren beschikken over een tank van maximaal 5.000 kilo (tot 6.000 liter). Indien dit een bovengrondse tank betreft en u deze al eerder heeft laten controleren, hoeft u deze niet meer te laten keuren. Als het om een ondergrondse tank gaat, dient deze elke vijf jaar te worden gecontroleerd. Bij particuliere tanks met een capaciteit van meer dan 6.000 liter, is net als bij professionele tanks een specifieke regelgeving van toepassing, die verschilt per gewest in België.

Wat kost een stookolietank keuren?

De kosten van de keuring zijn ondermeer afhankelijk van het type tank dat u heeft. Ruim geschat ligt de prijs voor de keuring tussen de 90 euro en 175 euro

Er zijn natuurlijk meerdere bedrijven actief in het keuren van stookolietanks. Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik bij het keuren & controleren van een stookolietank recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: