Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Rekkem zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Rekkem. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Rekkem gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Rekkem.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Rekkem. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Rekkem te vinden.

Rekkem

Overzicht van de beste bedrijven in Rekkem en omgeving

Schilder Rekkem

Betaalbare & professionele schilderwerken

Nood aan schilderwerken? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede schilder, behanger of schildersbedrijf uit Rekkem. Wij hebben tal van schilders in Rekkem tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in schilderwerken zoals verven en behangen.

Veel mensen hebben een hekel aan schilderen en gaan niet graag met een pot verf het huis in, laat staan buiten tegen de gevel op de ladder. Om ervoor te zorgen dat uw binnen- en buitenmuren de seizoenen kunnen trotseren, kunt u voor al uw schilderwerken en behangwerken een ervaren schilder aantrekken.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Schilderwerken Rekkem

Schakel voor al uw schilderwerken in Rekkem een professionele, maar betaalbare behanger, schilder of schildersbedrijf in.

Buitenschilderwerken

De raamkozijnen van veel woningen zijn gemaakt van hout en dienen periodiek te worden geschilderd om regen en zonlicht te kunnen weerstaan. Als u het zelf niet ziet zitten om op een ladder te staan, zult u al gauw iemand willen inschakelen om u daarbij te helpen. Laat het dan aan de professionele schilder over, die ervoor zorgt dat de ondergrond goed vetvrij wordt gemaakt en voorbereid op de nieuwe verflaag. Een ervaren schilder weet hoe belangrijk het is voor het eindresultaat om de materialen correct te gebruiken. Behalve raamkozijnen kunt u ook uw gevel laten schilderen om uw woning extra uitstraling te geven van buitenaf.

Binnenschilderwerken

Binnenshuis kunnen vrijwel alle grote oppervlakken worden geschilderd. Uw muren kunt schilderen of behangen. Uw plafond zal logischerwijs altijd geschilderd worden. En zelfs een badkamer kan, mits de juiste waterbestendige verf wordt gebruikt, ook geschilderd worden. Indien gewenst kan uw schilder ook uw meubilair, deuren of trapopgangen verven.

Behangwerken

Zelf behangen? Behangen is alvast geen eenvoudige klus. Zeker als uw muren niet helemaal recht staan en uw behangpapier een leuk motief heeft.

Waarom kiezen voor een ervaren behanger? Een professionele behanger zorgt voor een perfecte afwerking, ongeacht het gebruikte materiaal (gewoon behangpapier, vliesbehang, glasvezelbehang, …). Afhankelijk van het soort behangpapier moet de lijm aangebracht worden op het behangpapier of op de muur. Uiteraard is het ook belangrijk dat de ondergrond de nodige voorbehandeling krijgt. En daarnaast is het gebruik van de juiste lijm ook noodzakelijk voor een mooi eindresultaat.

De beste behanger, schilder of schildersbedrijf uit Rekkem vinden voor schilderwerken.

Het zoeken van het meest geschikte schildersbedrijf uit regio Rekkem kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een schildersbedrijf kiezen. U wilt een goed schildersbedrijf vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met het beste bedrijven uit omgeving Rekkem.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 schilderbedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welk schildersbedrijf het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost laten verven of behangen?

De prijs is afhankelijk van de type werken (binnen- of buitenschilderwerk) en de mate waarin de muren nog extra behandeld moeten worden alvorens ze schilderklaar zijn. Ook bij behangen is dit belangrijk en hier zal ook het type behangpapier een invloed hebben op de prijs. We kunnen u wel enkele richtprijzen geven. Binnenschilderwerk kost ongeveer 15 tot 25 euro per m2, voor buitenschilderwerk is dat meer richting de 20 tot 40 euro per m2. Voor deuren en raamkozijnen worden afzonderlijke tarieven gerekend.

Daarbij kunnen nog andere kosten bijkomen zoals: materiaalkost voor o.a. verf of behangpapier, lijm, steigerhuur en eventuele extra kosten voor de muren schilderklaar te maken. Meestal zal u dus een totaalprijs krijgen zodat u op voorhand weet waaraan u toe bent.

Prijzen vergelijken loont altijd de moeite omdat u hiermee aanzienlijk kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Rekkem

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

105

1