fbpx

Keerwanden Gistel

U bent hier: Vakmangids > Keerwanden plaatsen > Keerwanden Gistel

KEERWANDEN Gistel: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

GRATIS OFFERTESERVICE

Waarvoor wilt u een offerte?*

Meerdere selecties mogelijk.

Locatie?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Keerwanden Gistel

Wat zijn keerwanden?

Keerwanden zijn in feite prefab betonnen elementen. Keerwanden worden dan in de praktijk in een rij naast elkaar geplaatst. In de bouw en bij particulieren worden ze vooral gebruikt in de tuin wanneer er niveauverschillen zijn of bij de aanleg van een vijver of zwemvijver.

keerwanden

Waarom zijn ze zo interessant?

Ze zijn goed bestand tegen vocht en gaan levenslang mee.

Keerwanden kopen & plaatsen

Keerwanden op zich zijn in feite niet heel duur, maar het is natuurlijk geen evidente opdracht om ze te plaatsen. Dat is zwaar werk. 

Betonnen keerwanden plaatsen

Doordat de losstaande betonelementen naast elkaar worden geplaatst, vormen ze samen een betonnen muur. Doordat ze tegen vocht kunnen, zijn ze dus ook ideaal voor bijvoorbeeld zwembaden.

Deze betonelementen hebben doorgaans een L-vorm, U-vorm of T-vorm. 

keerwanden plaatsen

De geschikte aannemer uit regio Gistel vinden

Het zoeken van de meest geschikte aannemer regio Gistel kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste kandidaat te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit omgeving Gistel.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven?+

Wat kosten deze betonelementen?

Hieronder enkele richtprijzen. Dit zijn standaard afmetingen. Afwijkende maten zijn ook mogelijk, maar hier kunnen we geen richtprijzen van geven.

  • Prijs keerwand (L-vorm) 1 meter hoog, 1 meter lang: € 60 – € 70
  • Prijs keerwand (L-vorm) 2 meter hoog, 2 meter lang: € 210 – € 220

Reken hierbij nog plaatsingskosten en leveringskosten. Bij een moeilijker te bereiken terrein kunnen de kosten hier oplopen. Laat u ook niet misleiden door de prijs per stuk omdat de uiteindelijke prijs incl. plaatsing wel kan oplopen. Elk element moet na de plaatsing aan elkaar gebonden worden zodat ze alles vastzit. Er is dus wel wat werk aan deze klus.

Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel dus niet om een goede vakman in te huren voor deze klus. Vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: