Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Limburg zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Limburg. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Limburg gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Limburg.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Limburg. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Limburg te vinden.

Limburg

Overzicht van de beste bedrijven in Limburg en omgeving

Kaleien Limburg

Wat is kaleien?

Kaleien is in feite een schildertechniek (kalkverven) waarbij er een laag kalkpleister met borstel op de metselwerken (of muren) wordt aangebracht. Bovenop deze kalklaag kan kalkverf worden aangebracht die de kleur van uw gevel zal bepalen. Dit zorgt voor mooier uitzicht en een betere bescherming tegen weer en wind.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Gevel kaleien Limburg

Waarom uw gevel kaleien?

 • Omdat u graag uw gevel & woning een nieuwe uitstraling wilt geven zonder een volledig nieuwe gevelbekleding te laten plaatsen.
 • Verschillende kleuren beschikbaar.
 • Het geeft een authentieke en landelijke uitstraling. Langs de andere kant geeft het moderne nieuwbouwwoningen ook een extra moderne uitstraling.
 • De muur kan ook ademen door de laag kalk/kalei want het is zeer damp-open. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld geen schimmelvorming.
 • De kaleilaag is milieuvriendelijk en duurzaam.
 • Kaleien biedt extra bescherming voor uw woning & gevel.

Waarom u beter niet zelf gaat kaleien?

Bezin eer u begint. Een gevel kaleien is een zeer arbeidsintensieve klus én het vergt wel de nodige kennis & ervaring. Er komt heel veel voorbereiding bij kijken en u moet heel veel materiaal hebben om deze klus te kunnen klaren. Het grootste risico? Eenmaal u een fout hebt gemaakt tijdens het kaleien, dan zal het u veel moeite & extra geld kosten om dit te recht te zetten.

De meest geschikte aannemer uit regio Limburg vinden voor het kalkverven van gevels.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer regio Limburg voor kalkverven kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een aannemer waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om het juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit uw omgeving!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat kost het?

De prijs zal ongeveer schommelen tussen €25/m² en €40/m².

Het is dus belangrijk om offertes van aannemers te vergelijken. De ene aannemer zal naargelang zijn ervaring of grootte meer of minder aanrekenen. Zo kan u soms wel 10% tot 30% besparen.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Limburg

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

106

1