Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Leuven zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Leuven. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Leuven gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Leuven.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Leuven. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Leuven te vinden.

Leuven

Overzicht van de beste bedrijven in Leuven en omgeving

Vliegenramen Leuven

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede vakman uit Leuven voor vliegenramen op maat. Wij hebben tal van aannemers in Leuven tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Muggen en vliegen tegenhouden? Zoek hier de beste specialist uit Leuven voor vliegenramen op maat.

In de warme zomermaanden zetten we graag de ramen en deuren open om wat hoognodige frisse lucht het huis binnen te laten. De kans is dan aanwezig dat er samen met die frisse lucht ongewenste kleine gasten mee naar binnen komen zoals muggen, vliegen en andere insecten. Vliegenramen op maat laat maken is beste oplossing om deze indringers buiten te houden.

Voordelen van vliegenramen

 • Vliegenramen op maat zijn niet duur.
 • Een vliegenraam is ideale oplossing om insecten buiten te houden.
 • Beschikbaar in alle RAL kleuren.
 • Vliegenramen plaatsen is snel gebeurd.

Vliegendeuren en -ramen worden altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw deuren en ramen, en geen ongewenste insecten doorlaten. Zo kunt u in de zomermaanden met een gerust hart uw verandaramen of deuren openzetten en genieten van de frisse buitenlucht! Insecten blijven buiten en u kunt heerlijk genieten van de frisse wind van buiten, die door het openstaande raam of deur uw woning binnenkomt.

Ramen en deuren

Een vliegenraam kan op maat worden gemaakt en zowel voor een raam als deur worden gemaakt. Zo zorgt uw specialist ervoor dat het raam altijd op maat is en perfect aansluit bij de afmetingen van uw raam of deur. U wilt immers niet dat er alsnog een kier overblijft, waardoor muggen of andere kleine insecten alsnog uw woning binnendringen.

Een vliegenraam kan zowel op aluminium, PVC en houten ramen geplaatst worden. Alle RAL kleuren zijn beschikbaar zodat ze perfect aansluiten met de kleur van het buitenschrijnwerk van uw ramen.

Soorten

Er zijn verschillende soorten beschikbaar:

 • inzet- en voorzetraamhor
 • schuifhor
 • rolhor
 • vliegendeur
 • plissé vouwdeur

Een inzethor of voortzetraamhor kan eenvoudig voor een raam worden geplaatst, en er ook zo weer uit worden gehaald. Bij een schuifhor schuift deze van opzij voor het raam of deur, waardoor er geen extra ruimte in beslag wordt genomen. Een rolhor rolt naar boven of opzij weg. Vliegendeuren zijn eenvoudig binnen of buiten te plaatsen en te verwijderen in de winter. Plissé vouwdeuren vouwen opzij net als een rolhor.

Een vliegenraam wordt op maat gemaakt en valt qua kosten niet hoog uit. Bij vliegendeuren wordt onderscheid gemaakt tussen deuren die open en dicht kunnen, en deuren die opgerold of opgevouwen worden.

De meest geschikte vakman uit de regio Leuven vinden.

Het zoeken van de meest geschikte vakman in regio Leuven kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een vakman waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman in Leuven te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele vakmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit uw omgeving.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 vakmannen uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke vakman het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat kost een vliegenraam op maat?

Dat is een goede vraag natuurlijk. Zoals eerder aangegeven gaat het bij het aanmeten en installeren van een vliegenraam of vliegendeur om maatwerk, dus we kunnen u daarom geen standaard prijzen meegeven. De prijs zal afhangen van de afmetingen van uw raam.

Ruim geschat ligt het tarief voor het installeren van een vliegenraam ongeveer tussen de 40 en 70 euro per raam. Voor een vliegendeur of vliegenschuifdeur komen deze kosten op ongeveer op 200 tot 400 euro per raam.

Vergelijken is geld besparen. Aarzel daarom zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Leuven

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

118

1