Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Oudenburg zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Oudenburg. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Oudenburg gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Oudenburg.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Oudenburg. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Oudenburg te vinden.

Oudenburg

Overzicht van de beste bedrijven in Oudenburg en omgeving

Rolluiken Oudenburg

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede specialist uit Oudenburg voor het kopen & plaatsen van rolluiken, of voor rolluiken herstellen. Wij hebben tal van aannemers in Oudenburg tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in plaatsing & herstellingen.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Rolluiken herstellen

Na verloop van tijd kan er ook slijtage komen op de rolluiken waardoor u wel eens nood kan hebben aan reparaties:

 • Vervangen van linten
 • Defecte oprollers
 • Een defecte motor vervangen
 • Gescheurde Lamellen vervangen
  • …

De zon buitenhouden:

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden voornamelijk gebruikt bij nieuwbouw, aangezien hier veel breekwerkzaamheden voor nodig zijn om ze te plaatsen. Hierbij wordt het rolluik namelijk volledig verwerkt in de buitenmuur, waardoor het rolluik vrijwel onzichtbaar is als het geopend is.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden eveneens aan de buitenzijde van het raam geplaatst, waardoor de specialist er niet voor hoeft te breken. Dit is het goedkoopste type rolluik verkrijgbaar. Tussen het rolluik en het raam ontstaat een laag stilstaande lucht, waardoor dit rolluik een betere isolerende werking heeft dan andere soorten. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren en verschillende stijlen, zodat u altijd iets kunt vinden wat bij uw woning past.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken is een type dat direct op het kozijn kan worden gemonteerd. Het kan vooraf worden gemaakt en kant en klaar geleverd en geplaatst. Dit type wordt veel gebruikt bij bestaande woningen. Het voordeel is dat dit rolluik weinig ruimte in beslag neemt en er niet voor gebroken hoeft te worden, aangezien het aan de buitenkant wordt gemonteerd. Daardoor is het echter wel het meest duidelijk zichtbare type rolluik, ook als het is geopend is.

Automatische bediening

Heeft u al eens gedacht aan elektrische bediening? 

 1. Bediening met uw smartphone of een andere afstandsbediening.
 2. Elektrische varianten breken niet zo makkelijk open.
 3. Er treedt ook minder snel slijtage op.

De meest geschikte specialist uit Oudenburg vinden.

Het zoeken van de meest geschikte specialist uit Oudenburg kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit omgeving Oudenburg

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit regio Oudenburg.
④ Kies vrijblijvend welke specialist het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat is de kostprijs?

Dat is een goede vraag natuurlijk. In de eerste plaats hangt het af van het type luik dat u laat plaatsen. Ruim geschat ligt het tarief voor een opbouwrolluik en voorzetrolluik ongeveer tussen 75 en 225 euro per m2.

Een inbouwrolluik is over het algemeen duurder dan andere varianten. De prijs kan oplopen tot ongeveer 600 euro, afhankelijk van de grootte en eventuele extra opties zoals bv. een automatische bediening.

Hierbij enkele richtprijzen voor herstellingen:

Herstellen of vervangen lamellen€20 à €40
Vervangen bediening€40 à €150
Vervangen rolluikblad€100 à €200
Vervangen rolluikmotor€150 à €300

Aangezien er meerdere bedrijven actief zijn in deze type werken, is het belangrijk om prijzen te vergelijken aangezien u hier flink mee kan besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Oudenburg

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

127

1