Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Lievegem zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Lievegem. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Lievegem gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Lievegem.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Lievegem. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Lievegem te vinden.

Lievegem

Overzicht van de beste bedrijven in Lievegem en omgeving

Ramen en deuren Lievegem

Ramen en deuren zijn misschien wel de beste investering om uw woning te isoleren. Oudere woningen hebben vaak verouderde glazen en ramen, en vaak zelfs nog enkelglas. Dan is het goed om eens te denken aan nieuwe ruiten en ramen. Ook nieuwe binnen- en buitendeuren kunnen hier flink bij helpen.

Of plant u een nieuwbouw te Lievegem? Dan is er geen ontsnappen aan natuurlijk. Qua materialen is veel keuze: hout, aluminium, PVC en staal. Ook qua kleuren is alles mogelijk zodat uw buitenschrijnwerk perfect aansluit op uw gevel. U zult dus ongetwijfeld een geschikte aannemer uit Lievegem moeten zoeken voor de aankoop en plaatsing van ramen en deuren.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede specialist in ramen en deuren uit Lievegem. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Het buitenschrijnwerk van uw woning

Indien u merkt dat een raam niet goed meer sluit en tocht doorlaat, en herstellen heeft niets geholpen, dan kunt u besluiten om het gehele raam te laten vervangen. Of als u een nieuwe woning laat bouwen, of eentje laat renoveren, dan kan u er zeker niet meer omheen.

Er zijn verschillende soorten en materialen beschikbaar.

Soorten ramen

 • Kantelraam
  Een kantelraam is aan de boven- of onderkant verbonden aan het kozijn en wordt vooral gebruikt in schuine daken.
 • Draairaam
  Een draairaam draait bij opening naar binnen of naar buiten en is verbonden aan de zijkant van het kozijn. Indien u het raam in zijn geheel wilt kunnen openen is een draairaam een goede keuze.
 • Draai-kiepraam
  Een draai-kiepraam is een combinatie van beide ramen. U kunt het raam zowel draaien als kantelen.
 • Schuifraam
  Schuiframen zijn ruimtebesparend. Het raam bestaat vaak uit twee delen, die men over elkaar kan schuiven.
 • Vast raam
  Een vast raam kan niet worden geopend. Deze ramen worden vooral gebruikt op de begane grond van een woning, omdat ze de woning beter beveiligen tegen inbraak.

Krakende of klemmende deuren

Een verouderde deur kan na verloop van tijd gaan piepen of kraken, wat erg vervelend kan zijn. Ook als een deur niet goed meer in de scharnieren hangt of klemt, kan het zijn dat de beste oplossing is om de deur te vervangen.

Aluminium

Aluminium ramen zijn enorm populair omdat het ALU een zeer sterk materiaal is dat quasi onderhoudsvrij is. Bovendien past het qua stijl bij zowel moderne, landelijke als klassieke woningen. Alle mogelijke RAL kleuren kunnen gekozen worden.

Hout

Houten zorgt dan weer een warme uitstraling die u niet heeft bij andere materialen.

PVC

PVC is eveneens zeer populair. Het is goedkoper dan aluminium, hout of staal, het is ook onderhoudsvrij en alle RAL kleuren zijn mogelijk. U kan zelf kunststof imitatie vinden dat lijkt op hout. Het grootste nadeel t.o.v. aluminium is dat er na verloop van tijd meer kans is op verkleuring.

Staal

Bent u fan van een "steel look"? Dan zijn is staal misschien wel iets voor u. Staal is isolerend, inbraakwerend en is ijzersterk materiaal waardoor het o.a. geschikt is voor grote glaspartijen.

Een geschikte aannemer uit regio Lievegem vinden.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer uit regioLievegem kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een aannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Lievegem.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.

FAQshoulhide

Wat is de kostprijs?

Dat is een goede vraag natuurlijk. Deuren en ramen zijn vaak maatwerk, dus we kunnen u daarom geen standaard prijzen meegeven. We geven u hierbij enkele gemiddelde prijzen mee zodat u een idee heeft. Ruim geschat liggen de kosten voor het afhangen van een stompe deur ongeveer tussen de 65 en 100 euro per deur, voor een opdekdeur tussen de 55 en 75 euro per deur. Voor een buitendeur komen de kosten vaak hoger uit. Voor ramen liggen de kosten ruim geschat tussen de 200 euro en 800 euro per m2, afhankelijk van welk materiaal (ALU, PVC of hout) wordt gebruikt. Staal zal steeds duurder uitkomen.

Gemiddelde prijzen voor vaste ramen:

PVCPer m2€150 à €200
HoutPer m2€200 à €250
AluminiumPer m2€300 à €350

Draairamen, valramen en schuiframen zijn dan weer duurder.

Zeker de prijs voor schuiframen kan oplopen tot 800 euro én meer:

PVCPer m2€750 à €800
HoutPer m2€800 à €900
AluminiumPer m2€800 tot + €1000

Er zijn wel enkele premies en subsidies beschikbaar die de investering dan weer interessant maken. Er zijn meerdere bedrijven & installateurs actief in het verkopen en plaatsen van zowel ramen als deuren. M.a.w. prijzen vergelijken is besparen.

Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Lievegem

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

120

1