Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Wetteren zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Wetteren. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Wetteren gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Wetteren.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Wetteren. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Wetteren te vinden.

Wetteren

Overzicht van de beste bedrijven in Wetteren en omgeving

Terras & oprit aanleggen Wetteren

Een terras of oprit aanleggen vereist precisiewerk: de juiste fundering, een goede afwatering en de correcte helling zijn cruciaal. 3 cruciale redenen om te kiezen voor een goede aannemer voor de aanleg van uw terras of oprit.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit regio Wetteren.. Wij hebben tal van aangesloten tuinaannemers & vloerders die gespecialiseerd zijn in de aanleg van opritten & terrassen in allerlei soorten materialen: klinkers, tegels, kasseien, beton, hout, dolomiet, grasdallen, ...

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Aannemer regio Wetteren zoeken voor het aanleggen van uw oprit en terras.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer regio Wetteren kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

U zal dus tijd moeten investeren om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen. Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste aannemers uit omgeving Wetteren.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor de aanleg van uw oprit en terras.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit regio Wetteren..

④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQshoulhide

Bestratingswerken

De kunst bij de aanleg zit hem onder uw terras of oprit. Een goede fundering en afwatering zijn cruciaal om verzakkingen te voorkomen. Natuurlijk staat of valt de kwaliteit van uw betegeling ook met de kwaliteit van de gekozen materialen.

Bij sommige woningen is er een put onder de oprit 'verstopt'. Als u daarop uw wagen wilt parkeren, moet u best ook eerst een verharding leggen en daarop dan uw oprit aanleggen.

Combinatie van verschillende materialen

Graag een houten terras aanleggen? Of een combinatie van steen en hout? Met hout kan u namelijk alle kanten uit: rond, rechthoekig, overdekt, modern, landelijk, …

Geraakt u er zelf niet uit wat de beste oplossing is? Bespreek uw plannen met uw aannemer. Zij kunnen u best vertellen over alle mogelijkheden, obstakels en materialen.

Aankoop van materialen

Vooraleer u uw materialen gaat kopen, contacteert u best eerst een aannemer of vloerder. Vaak kan u bij hen betere voorwaarden krijgen omdat zij grotere bestellingen plaatsen bij groothandels.

Soorten materialen voor uw terras of oprit

 1. Grind 

  Grind zijn afgeronde steentjes van 2 mm tot 100 mm dik. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor budgetvriendelijke & snelle plaatsing.

 2. Dolomiet

  Steentjes. Meestal in 'beige', maar beschikbaar in verschillende kleuren & diktes. Een budgetvriendelijke oplossing en ideaal om te combineren met andere materialen.

 3. Beton

  Gepolierd beton. Oogt strak, mooi & modern.

 4. Klinkers

  Ze bestaan in verschillende maten & kleuren. Het voordeel van klinkers is dat ze in verschillende patronen geplaatst kunnen worden: een steens-, halfsteens-, blok- of visgraatverband.

 5. Keramische tegels 

  Een keramische tegel kan er zelfs als natuursteen of hout uitzien. Bij keramische klinkers spreken we meestal van kleiklinkers.

 6. Natuursteen

  Er bestaan veel soorten natuursteen zoals graniet, kalksteen, basalt en zandsteen. Let op: hierbij is een goede afwatering steeds belangrijk.

 7. Kasseien

  Kasseien leggen? Kasseiwerken zijn erg geliefkoosd voor de aanleg van bestrating, parkings, opritten & terrassen. Kasseien zijn onverslijtbaar en geven een 'natuurlijke look'.

 8. Houten terras

  Hout is een zeer 'warm' materiaal dat meestal gebruikt wordt bij terrassen.

 9. Grasdallen

  Grasdallen bevatten openingen die je met aarde of gras kan opvullen. Ze worden vooral gebruikt om de groene omgeving te bewaren en wateroverlast te vermijden.

 10. Asfalt

  Asfalt wordt gemaakt van grind, zand en vulstof. Tegenwoordig zijn er zelfs gekleurde versies verkrijgbaar. Wordt vooral gebruikt bij bestrating en grote / lange opritten.

Wat kost bestrating?

Dat is een goede vraag natuurlijk. Het gaat om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Hieronder enkele richtprijzen:

Uurtarief €30 à €40 per uur
Bestrating € 15 à € 65 per m2, afhankelijk van de materialen..

De totaalprijs zal dus afhankelijk zijn van het gekozen materiaal (of materialen), de oppervlakte en eventueel bijkomende diensten zoals grond- en graafwerken, stabilisé plaatsen, afbraakwerken, afvoerkosten afwatering, boordstenen, leveringskosten, ...

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Wetteren

Meer informatie

Waarom vakmangids?

 • We hebben aangesloten bedrijven.

 • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

 • 40%

  Tot 40% besparen door te vergelijken.

34

1