Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Hasselt zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Hasselt. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Hasselt gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Hasselt.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Hasselt. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Hasselt te vinden.

Hasselt

Overzicht van de beste bedrijven in Hasselt en omgeving

Glazenmaker Hasselt

Glas op maat? Glas plaatsen? Glas herstellen?

Het gebruik van glas in uw woning kan uw interieur een moderne, eigentijdse uitstraling geven. Glas kan licht doorlaten of weerkaatsen, en daarmee zorgen voor meer natuurlijk licht in uw woning. Daarnaast is glas een veelzijdig materiaal, dat zelfs in structurele elementen kan worden verwerkt, zoals in de balustrade van uw trap, glazen deuren, of als wandbekleding of op de vloer, ...

Glas op maat nodig? Glas plaatsen of glas herstellen? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede glazenmaker regio Hasselt die gespecialiseerd is glaswerken. Wij hebben tal van glazenmakers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in werken met glas.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Glaswerken Hasselt

Van glas herstellen tot glas plaatsen, een goede glazenmaker helpt u met alle soorten glaswerken.

Glas herstellen

Glas is zeer mooi, maar het kan u veel kopzorgen geven als uw glas kapot is, of als er barsten zijn in uw glas. Is er een probleem? Kies dan meteen voor veiligheid en neem contact op met een glazenmaker voor de herstelling van uw glas. 

Glas wordt behalve voor ramen steeds meer binnenshuis toegepast voor glazen elementen, zoals buitendeuren, binnendeuren, trappen, schuifdeuren, decoratieve spiegels en wanden. Daarnaast is er ook special beloopbaar glas, waarmee vloeren kunnen worden gemaakt. Glas geeft vaak een moderne, stijlvolle indruk aan een woning, ook als u een aparte ruimte in uw woonkamer wil creëren, kan het gebruiken van glas voor het maken van een scheidingswand ervoor zorgen dat de kamer toch ruimtelijk blijft. Ze zorgen voor licht en isolatie van geluid en warmte.

Glaswerken op maat

Glas is voor veel mensen een aantrekkelijk decoratief element, dat niet alleen in steeds grotere afmetingen in badkamers wordt toegepast (spiegels van vloer tot plafond bijvoorbeeld), maar ook steeds vaker in slaapkamers en zelfs in woonkamers en keukens. Een spiegel kan er daarnaast voor zorgen dat een ruimte optisch groter wordt.

Glazen balustrades langs uw trap kunnen het hele aanzien van de trap veranderen en een zeer ruimtelijk en licht gevoel creëren.

Glas kan worden toegepast in doorzichtig, mat, of behandeld. Voor trapopgangen, overloop of balkon wordt altijd gebruik gemaakt van veiligheidsglas

De meest geschikte glazenmaker uit regio Hasselt vinden voor glaswerken.

Het zoeken van de meest geschikte glazenmaker uit regio Hasselt voor glaswerken kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede glaszetter vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een glaszetter waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste glasspecialisten uit omgeving Hasselt.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke firma het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost een glaszetter?

Hier kunnen we natuurlijk geen concreet antwoord op geven omdat het altijd op maatwerk gaat. De kosten kunnen vooral uiteenlopen op basis van het soort glas (enkelglas, dubbelglas of hoogrendementsglas - HR++ glas - met hoge isolatiewaarden).

Ruim geschat ligt het tarief voor een glaszetter ergens tussen  €30 en €50 per uur. Vooral bij glas herstellingen zal dit belangrijk zijn.

De totale prijs zal voor maatwerk & plaatsing zal afhangen van de prijs per m2 van het glas (materiaalkosten), de montagekosten zelf en eventuele afbraakkosten indien nodig. Hieronder enkele richtprijzen.

Soort glasGemiddelde prijs per vierkante meter
Enkel glas€ 40 tot € 60
Standaard dubbel glas€ 50 - € 65
HR (hoogrendementsglas)€ 55 - € 65
HR+€ 60 - € 70
HR++€ 70 - € 80
HR+++€ 100 - € 130

Het is duidelijk dat u prijzen moet vergelijken omdat u hiermee geld kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Hasselt

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

121

1