fbpx

Dakwerken Heusden-Zolder

U bent hier: Vakmangids > Dakwerken > Dakwerken Heusden-Zolder

DAKWERKEN Heusden-Zolder: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE DAKWERKEN

Waarvoor wilt u een offerte?*

Meerdere selecties mogelijk.

Heeft u een hellend of plat dak?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Dakwerken Heusden-Zolder

Een dak repareren, renoveren of vervangen is gevaarlijk werk. Zelfs voor doe-het-zelvers en klussers is dakwerken uitvoeren uit den boze. Een goede dakwerker inschakelen is dus de boodschap. U kan een dakwerker inschakelen voor bepaalde soorten dakwerken uit te voeren als u problemen heeft, maar het jaarlijks laten reinigen & controleren van uw dak kan u veel geld besparen.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede dakwerker regio Heusden-Zolder. Wij hebben tal van dakwerkers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring met alle soorten dakwerken.

Soorten dakwerken

Hieronder een overzicht van verschillende soorten dakwerken die een dakwerker o.a. kan uitvoeren:

 • Dak herstellen
 • Lekkage dak herstellen
 • Dakbedekking herstellingen
 • Stormschade herstellen (bv. losse dakpannen vastzetten)
 • Een gat in EPDM herstellen
 • Schoorsteen herstellen
 • Metselwerken (dakrand, schoorsteen, ruwbouw, ...)
 • Timmwerken
 • Dakconstructie maken & plaatsen 
 • Dakgoten reinigen 
 • Daken ontmossen 
 • Dakbedekking (leien, pannen, rieten dak, zinken dak, zadeldak, groene daken, ...)
 • Dak renoveren (vernieuwen spanten, muurplaat vervangen, ...)
 • Roofing branden 
 • Zolders & daken isoleren 
 • Dakramen plaatsen
 • Dakkapel of koepel plaatsen
 • Lood- en zinkwerken
 • ...

Of het nu gaat om hellende dakenplatte daken of PVC daken, timmerwerken, een dakconstructie met dakbedekking, het plaatsen van dakgoten, een herstelling aan uw dak zoals bv. een daklekkage, timmerwerken, plaatsen van velux ramen, het branden van roofing, plaatsen van dakisolatie, uw dak renoveren of reinigen, ... een goede dakwerker weet overal raad mee. 

De meest geschikte dakwerker regio Heusden-Zolder vinden.

Het zoeken van de meest geschikte dakwerker regio Heusden-Zolder kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een dakwerkbedrijf kiezen. U wilt een goede firma vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een dakwerkbedrijf waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste aannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele dakwerkbedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Heusden-Zolder!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor dakwerk.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welk dakwerkbedrijf het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Hoeveel kost dakwerk?

Standaard prijzen meegeven is niet mogelijk omdat het zal afhankelijk van de type opdracht waarbij de prijs van de materialen uiteraard sterk kan verschillen. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, dakbedekking, muurplanten, spanten, dakkoepels, coating, ... 

Bij bepaalde werken zullen er ook nog kosten inbegrepen zitten om materiaal af te voeren. Ruim geschat ligt het uurtarief ergens tussen 30 euro tot 50 euro per uur. Voor kleine klussen zal dit lager liggen dan voor grote klussen. Zoals hierboven vermeld, moeten er ook nog materiaalkosten gerekend worden. De leeftijd van uw woning (6% of 21% btw) en ook het materiaal waaruit uw woning is opgebouwd zal van invloed zijn op de prijs.

Offertes vergelijken loont dus de moeite, want u kan er in vele gevallen tussen 10% en 30% mee besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Zijn er premies beschikbaar?

Ja, voor bepaalde werkzaamheden uitgevoerd door een erkend aannemer kunt u in bepaalde gevallen genieten van de 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: