Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Hoogstraten zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Hoogstraten. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Hoogstraten gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Hoogstraten.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Hoogstraten. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Hoogstraten te vinden.

Hoogstraten

Overzicht van de beste bedrijven in Hoogstraten en omgeving

Dakramen Hoogstraten

Dakramen, velux ramen, dakkapel & dakkoepel

Wat is nu het verschil tussen dakramen, velux ramen, dakkapel en dakkoepel? Ten eerste zijn al deze soorten ramen een optie als u meer lichtinval wilt creëren via uw dak.

Bij platte daken spreken we dan van een dakkoepel of lichtkoepel. Een platdakvenster zeg maar, dat bestaat uit een lichtdoorlatende koepel.

Bij schuine of hellende daken spreken we van dakramen of velux ramen en een dakkapel. Dakramen of Velux ramen zijn natuurlijk het meest gekend en vinden we terug op zolder in het dak.

Een dakkapel is niet alleen bedoeld om lichtinval te creëren, maar ook om meer ruimte te creëren. Onder een schuin dak verliest u namelijk veel ruimte en kan u vaak zelfs niet eens rechtstaan. Door hier een dakkapel te plaatsen wint u meteen een groot deel van de beschikbare ruimte terug.

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Dakramen / velux ramen

Bij dakramen heeft u de keuze tussen een wentelend dakvenster of een uitzetbaar dakvenster. De afwerking kan gebeuren met hout, aluminium of PVC.

velux ramen

Dakkapel

U kan kiezen tussen een prefab dakkapel of maatwerk. U kan dan bv. kiezen om te werken met hout. Maatwerk is uiteraard iets duurder. Prefab modellen bestaan uit kunststof en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

dakkapel

Dakkoepel

Bij een dakkoepel heeft u de keuze tussen een acrylaat dakkoepel (plexiglas), een polycarbonaat dakkoepel of een glazen dakkoepel. De eerste 2 opties zijn vooral sterke materialen, terwijl glas vooral een strakkere uitstraling heeft.

dakkoepel

De meest geschikte aannemer uit regio Hoogstraten vinden.

Het zoeken van de meest geschikte firma regio Hoogstraten kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt iemand vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste specialist te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele vakmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Hoogstraten!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke dakwerker het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat is de kostprijs?

De totale prijs zal natuurlijk afhankelijk zijn van factoren die eigen zijn aan uw woning en project, maar we kunnen u wel enkele richtprijzen meegeven.

Ramen

Een Velux raam zal, incl. montage, ergens tussen €500 en €2000 euro kosten. Daarbij is de afmeting van het raam belangrijk en ook het gekozen materiaal (bv. hout, PVC of aluminium). 

Kappel

Bij een kappel zijn de afmeting en het materiaal een bepalende factor. Daarnaast kan u kiezen voor maatwerk of een prefab model, wat natuurlijk een groot prijsverschil zal zijn. Hou rekening met kosten van ongeveer €3000 à €5000. 

Koepels

Hetzelfde geldt voor koepels (afmetingen, materiaal, ...). Hierbij moet u rekening houden met een budget van ongeveer €1000 tot €3000. 

Prijzen vergelijken loont altijd de moeite en hiermee kan u flink besparen in sommige gevallen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Hoogstraten

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

161

1