fbpx

Bouwbedrijf Waregem

U bent hier: Vakmangids >Bouwbedrijf > Bouwbedrijf Waregem

BOUWBEDRIJF Waregem: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE BOUWBEDRIJF

Waarvoor heeft u een bouwonderneming nodig?*

Zoekt u ook nog een architect?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bouwbedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Bouwbedrijf Waregem

Huis bouwen of verbouwen teWaregem? Dan heeft u een bouwbedrijf of aannemer nodig. 

Een aannemer is een allesomvattende term voor voor iemand of een bedrijf dat actief is in de bouwsector. Het gaat om een vakman zoals een klusjesman, schilder, loodgieter, grondwerker, .. tot een aannemingsfirma gespecialiseerd in kleine en/of grote renovatiewerken.

Een bouwbedrijf, bouwonderneming of bouwfirma is een onderneming die een bouwactiviteit (verbouwing of nieuwbouw) realiseert & coördineert: ontwerp van de architect bouwtechnisch realiseren, alle werken op de werf uitvoeren of aannemers aansturen, opvolging van de werf, materialen, leveringen, ...

Het grote verschil tussen beide is dat bouwbedrijven bijvoorbeeld geen opdrachten voor grondwerken of vloerwerken zullen aanvaarden, tenzij het om totaalprojecten gaat voor nieuwbouw of renovatie zoals woningbouw, villabouw,  sleutel op de deur woningen, huizen verbouwen, casco woningen afwerken, aanbouw, grote renovatieprojecten (bv. garage ombouwen), ...

Voordeel bouwbedrijf

Het grote voordeel van werken met een bouwbedrijf is dat u slecht 1 aanspreekpunt heeft. Zij coördineren alle werkzaamheden en aannemers voor u. Dat bespaart u een hoop tijd en stress.

Vaak geeft een bouwfirma u een totale prijs voor uw bouwproject. Dat is erg handig omdat u dan op voorhand weet wat de finale kost zal zijn, dit in tegenstelling tot werken met allemaal verschillende aannemers. Het nadeel hiervan kan zijn dat u mogelijks iets meer zal betalen dan wanneer u werkt met verschillende aannemers, omdat de bouwfirma natuurlijk moet incalculeren dat alle kosten gedekt zullen zijn.

Bouwonderneming of aannemer uit regio Waregem vinden.

Het zoeken van de meest geschikte bouwonderneming in regio Waregem voor uw bouwproject kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een bouwonderneming kiezen. U wilt een goede bouwfirma vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een bouwfirma waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaat en meedenken met u.

Om de juiste bouwfirma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bouwfirma's te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bouwbedrijven uit uw regio Waregem!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bouwfirma’s uit uw buurt.

④ Kies vrijblijvend welke bouwfirma het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bouwbedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kost bouwen of verbouwen?

We kunnen u hier uiteraard enkel richtprijzen meegeven. De totale kostprijs, is uiteraard afhankelijk van uw wensen en noden.

Ruw geschat is de richtprijs van een ‘gemiddelde nieuwbouwwoning’ 1.200 à 1.600 euro per vierkante meter. Dat kan meer of minder zijn naargelang uw specifieke situatie en afwerking (materialen, domotica, warmtepompen, zonnepanelen, ...) uiteraard. Zo heeft u toch al een beetje een idee in welke richting het uitgaat.

Huis verbouwen? De vuistregel zegt dat een renovatie van een huis gemiddeld tussen de 750 en 1.500 euro per vierkante meter kost. Dat is natuurlijk een groot verschil. En wederom hier wordt dat bepaald door de type afwerking (design keuken, volledig nieuwe badkamer of enkel badkamers meubels veranderen, domotica of standaard elektriciteitsinstallatie, ...)

Een aanbouw van +- 10 à 12/m2 kost circa tussen €15.000 en €25.000.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan bij bouwbedrijven via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: